12/14/2011

..το τσουβαλακι μου εχει γεμισει..







πρεπει να δωσω παρασταση τωρα..ο ταχυδρομος δεν ερχεται παω εγω σε αυτον..τι να πω..σκιζω φακελους ανοιγω φακελους..και  νατα..αυτο το χρωματιστο τζαμι[το κομπιουτερ]εχει κανει πολυ καλα την δουλεια του..νασαι καλα ΣΚΙΑ ΜΟΥ..ετσι λεω εγω τα δικα μου τα κοριτσια..δεν το περιμενα..δεν θελω να σας πω  πως  ενοιωσα...για πρωτη φορα ειμαι εξω απο τα νερα μου..ειμαι πολυ ..μουχλα σαν ανθρωπος και μου ειναι δυσκολο να βγαλω τετοια συναισθηματα... θελω να σας πω για το καφε δωρο..ολο στο χερι δουλεμενο χρωμα που σε βυθιζει στα παλια χαρτια..στις κρυφες αναμνησεις..στα διαλεκτα υλικα..στα ομορφα tag..στις ομορφες στιγμες ..ολα αυτα θα τα κλεισω  και θα το [σφραγισω..με τις δικες μας εικονες.]κρατηστετο αυτο δεν εχουμε τελοιωσει ακομα.. εμεις θα τα πουμε σκια μου  ...  Δεσποινιω μου....ο αλλος φακελος εχει μια πολυ ομορφη καρτα..νασαι καλα κοριτσι..μ΄αυτην την φραση γνωριστηκα..με το κοριτσι..που ειναι σαν ενα ξωτικο..σαν μια νεραιδα που καθεται στους ποιο ομορφους βραχους..ειναι ταξηδιαρικο ξωτικο..νασαι καλα. Voula ...σας εχω βρει ολους και δεν θελω να σας χασω...πολλα φιλια♥♥♥♥♥

24 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ VINTAGE EINAI AYTO TO AΜΠΟΥΜ!!!!!! ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΑΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ....ΩΩΩΩΩΩ! ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΚΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΡΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΟΜΩΣ...ΕΤΣΙ;
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. geia sou maria...einai ontos polu oraio...!!!teleio 8a elega ...gia ta gousta mou einai i pio oraia dimiourgia sou!sumfono me tin effie gia to poies pisteuo pos einai i kaluteres selides... bravo !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Μαράκι, είναι καταπληκτικές οι δημιουργίες σου! Και το δικό μου μάτι πάνω στην κοπέλα με το ωραίο καπέλο έπεσε! Α και στο ελαφάκι φυσικά (αγαπημένο θέμα τα Χριστούγεννα!). Σε φιλώ κορίτσι, σου εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαριώ μου!!!! δίνεις αγάπη και παίρνεις αγάπη!!!Είσαι φοβερή και σ'αγαπάμε καρδιά μου!!! Εύχομαι πάντα να δίνεις και να παίρνεις δώρα αγάπης!!! Φιλιά ψυχή μου και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία μου, μεγειά τα δώρα σου!!!καταλαβαίνω τη χαρά σου!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαράκι μου καλημέρα!!!!!!το έλαβες!!!!!!τώρα ανακουφίστικα!!!!!χαίρομαι που σου αρέσει!!!!πιστεψέ με το έκανα με πολύ αγάπη!!!!εύχομαι κάποια στιγμή να γνωριστούμε από κοντά όπως λέει η Ρένα!!!σε φιλώ καλή μου και καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία καλημέρα!Τι ωραίες δημιουργίες είναι αυτές!!Το δε άλμπουμ φανταστικό!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα!Χαιρομαι κι εγω που βρεθηκαμε!Τι υπεροχα δωρακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αγάπη πάει κι έρχεται είναι υπέροχο όλο αυτό!!! Να'μαστε όλοι καλά και να μη χαθούμε γιατί είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό αυτό που ζούμε στο χωριουδάκι μας!!! Πολλά φιλάκια Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΑΡΙΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ!! ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρία καλώς τα δέχτηκες!!! Είναι όλα εξαιρετικά!!! Φοβερό το μίνι άλμπουμ, αλλά εγώ δεν κατάλαβα, από ποια κοπέλα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mαρία καλώς σε βρίσκω και εγώ με τη σειρά μου σε ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!!!Φιλιά και θα τα λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφα τα δωράκια σου!Με γεια !Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανέμορφα Μαράκι!!Να είσαι πάντα καλά να λαμβάνεις υπέροχα δωράκια!!!Το δωράκι μου για την ανταλλαγή σας!!Και του χρόνου!!!!
    http://rozkardies.blogspot.com/2011/12/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρία μου, σήμερα πήρα το θαυμάσιο έργο σου!! έμεινα άφωνη από την ομορφιά του!!! Στόλισες την πριγκίπισσά μου!!!ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!!θα κάνω ανάρτηση μετά τη Δευτέρα.Σ'ευχαριστώ για την μεγάλη χαρά που μου έδωσες γλυκούλα μου!!τα λέμε...σου έστειλα mail.φιλάκια πολλλλλάάάάάά΄!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mαρία μου, έκανα ανάρτηση το δωράκιμου για την ανταλλαγή των δώρων σας, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια καπάκια με υγρό γυαλί. Το link είναι:
    http://fanypap.blogspot.com/2011/12/blog-post_16.html
    Μπορείτε να τα πάρετε. φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι όλα καταπληκτικά!!!Το άλμπουμ μου αρέσει πολύ!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαρία είναι όλα υπέροχα. Έκανα και εγώ ανάρτηση το δωράκι μου για την ανταλλαγή. Τo link http://yriscreations.blogspot.com/2011/12/2.html

    Για περισσότερη τύχη το 2012!!!

    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με συγκίνησε αυτή η ανάρτηση. Γενιότερα, αυτές τις μέρες που επισκέπτομαι φιλικά και αγαπημένα μπλογκς, συγκινούμαι απίστευτα!!! Με αγγίζει αυτή η αληθινή αγάπη που βγάζουν όλες οι παρόμοιες αναρτήσεις σας.
    Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Μαρία μου. Τα δωράκια σου είναι όλα πολύ όμορφα, μα το σπουδαιότερο, από καρδιάς.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και σε σένα καλό ΣΚ Μαράκι μου!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. είναι όλα φανταστικά!!!!!πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή