2/14/2012

....η μεταμορφωση της καρεκλας...










                                            ...εδω  εβαλα τα αγαπημενα μου σκουλαρικια..
Χαιρετω τις ομορφες..i greet the  beautiful ..je salue la delle ..saluto il bello ...να σται καλα Αγαπημενες μου..η Αγαπη  δεν εχει..μερα..χρονο..ποσοτητα..εχει εμας..που την δινουμε απλοχερα καθε μερα..να την λεμε την λεξη..ειναι δυσκολο..οχι..αλλα οχι μονο σημερα..καθε μερα..να σας πω την αληθεια μου..αυτην την μερα ποτε δεν μου αρεσε..ποτε..ηθελα καποια στιγμη να το πω..♥♥♥ωραια ΤΕΛΟΣ..
Παμε τωρα στην καρεκλα...εκει που εκανα βολτες στο ιντερνετ..τσουπ..τι βλεπω..γινοταν της καρεκλας..ενα μπλογκ με ντιζαιν για σπιτι..πολυ διαφορετικα ομως απο την δικια μου..εκει επαιζε η ομορφια σ'ολο της το μεγαλειο..που θα βρω καρεκλα..ο ΣΠΥΡΟΣ..ειναι ο νεοκορος της εκκλησιας μας..Αγ.Τριαδα..την παιρνω την κοβω τα ποδια..και μην νομιζετε οτι τα πεταξα..κανετε λαθος..την εβαψα..και μετα αρχισε η χαρα της διμηουργιας..στενσιλ..χρωμα..μου βγηκε πολυ ρομαντικη..που θα την βαλω ομως..το κιουπι..ειχα ενα κιουπι απο παλια που το εκανα τραπεζι με τζαμι..αλλα μου εσπασε..και να που ταιριαξαν το ενα με το αλλο..το κολλησα..και την εκανα ενα τραπεζακι για τα καλυντικα μου..μια ρομαντικη γωνια..με ολα τα ομορφα επανω..νασται καλα ομορφες..να περασετε καλα..και να σκεφτεστε οτι υπαρχουν και χειροτερα....τωρα μια φιλη κανει κατι πολυ ομορφο..μακαρι να γινονται..τετοιες ομορφες κινησεις../oniropagida-margarita.blogspot.com..για περαστε να δειτε τι μας λεει..σας φιλω γλυκα..♥♥♥♥.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΙΑ ΦΙΛΗ  ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ....ΠΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..http://nerenia3.blogspot.com//...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΦΙΛΙΑ.....

45 σχόλια:

  1. ΒΓΗΚΕ ΤΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΙΑ!!!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έκανες πάλι βρε τρελλοκόριτσο;;όταν είδα την καρέκλα λέω..τέτοιες καρέκλες μόνο στην εκκλησία βρίσκεις...μα που πήγε και τη βρήκε!!!και δεν έπεσα έξω!!!χιχιχι!!!!είσαι απίστευτη!!!!την έκανες απίθανη!!!!να σαι καλά Μαράκι μου!!!!φιλάκια!!!!μετά τι έχει σειρά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!!!!!
    ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο!!!!!!! ούτε καν μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο όταν είδα την καρέκλα στην προηγούμενη ανάρτηση!!! Φανταστική έγινε!!! Κοίτα να βάλεις ιδέες στην Ρένα να κουβαλάμε και καρέκλες στην Θεσ/νίκη εκτός από συρτάρια!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε συ Μαράκι τι υπέροχο αποτέλεσμα είναι αυτό! Θαυμάζω την αστείρευτη φαντασία σου! Τέλειο αποτέλεσμα! Να τη χαρείς! Πολλά φιλιά και σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για τα λογάκια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το μόνο που ήμουν σίγουρη ήταν ότι δεν θα ήταν πλέον μια καρέκλα ...χαχα ..μέσα έπεσα ...τέλεια ..τα μοτίβα ειδικά φανταστικά ..μπράβο κορίτσι ...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό θα πει μεταμόρφωση!! Ούτε που θυμίζει την καρέκλα της πρώτης φωτογραφίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορώ να έχω την καρέκλα με όοοολα αυτά που έχει πάνω!Ε...ξέρεις που τελείωσε η Dior και κάπου έκει πάνω την πήρε το μάτι μου!!!Γεια στα χέρια σου, Μαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να πω; Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, μένω με το στόμα ανοιχτό και παθαίνω, και είναι τόση η ομορφιά που δεν μπορώ να τη σχολιάσω... ...! Είσαι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η! Ο Θεός να σε έχει καλά και να δημιουργείς πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρία η νέα σου δημιουργία ειναι καταπληκτική!!!!μαρεσουν τα στενσιλ και το ανοιχτό χρωμα της καρεκλας!!!μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα τι blog είναι αυτό; Τι να πρωτοθαυμάσω δεν ξέρω! Η καρέκλα σου, άλλη μια απίστευτη δημιουργία! Μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον νεοκόρο για τη χορηγία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρία μου μας άφησες πάλι άφωνες!!!Είναι καταπληκτική,εντελώς διαφορετική!Να είναι καλά ο νεωκόρος της ενορίας!Και εγώ ζήτησα κάτι πεταμένες κορνίζες από την ενορία μου και με κοιτούσε με έκπληξη η νεωκόρος!!!Καλέ έχουν σαράκι,μου είπε!!!χαχα!Τελικά δεν τις πήρα!Συμφωνω και με όσα λες για τη σημερινή μέρα και επαυξάνω!!!Φιλιά πολλά γλυκειά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι τόσο όμορφη! Υπέροχη! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Τι πανέμορφο πράγμα είναι αυτό; Μπράβο σου Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εεεεεε!!!!! Τι να περίμενα από εσένα;;;;; Κάτι μεγάλο φυσικά!!!! Καλά δεν έχω λόγια!!!! Χα χα χα!!! Τέλεια έγινε!!! Όλα δηλαδή!!! Σε φιλώ γλυκά γλυκά γλυκά, καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι γίνεται εδώ καλέ....... Άλλο "μαγικό" μας έκανες πάλι!!!!
    Ονειρεμένο το σύνολο... τέλεια δουλειά, μπράβο για άλλη μια φορά, Μαράκι!!!! Θα μας τρελάνεις εσύ!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσύ παιδί μου ΜΑΡΑΚΙ...έκανες την καρέκλα ..της καρέκλας...ω!!!!! καρέκλα...τραπεζακι....για τα καλυντικά της ΜΑΡΙΑΣ!!!!!χι..χι.. μπράβο σου......φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....................τι λες τώρα;;;;;;;;;;;;;πωπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξετρελάθηκα!!!!!!!!!!!!απίθανη ανάρτηση!!!!!!!!!!!!όνειρο την έκανες την καρέκλα!!!!!!!!!!!είσαι χρυσοχέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπράβο σου κορίτσι μου!!δεν παίζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τί είπες τώρα;;;!!! Είσαι απίστευτη! Μπράβο!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα Μαρία μου και συγγνώμη που δεν έκανα μετάφραση! Έτσι όπως έγινε η ανάρτηση χθες … Έχεις δίκιο και επανόρθωσα. Η καρέκλα σου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!! Έχεις μεγάλη έμπνευση και χαίρομαι πάντα τις δημιουργίες σου!!! Συγχαρητήρια!!!! Η πρόκληση λοιπόν αφορά δημιουργίες, που θα είναι βασισμένες στο σκετς της Nadia’s και να είναι εντός θέματος που είναι οι διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα και από δω! Τι να πω για την καρέκλα....Τέλειααααα! Όπως και όλες σου οι δημιουργίες από ότι είδα! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε συ Μαρία τι φαντασία είναι αυτή?? Τι να πω συγχαρητήρια και πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Mαρία μου καλως σε βρήκα ! Η καρέκλα έγινε καταπληκτική !! συγχαρητήρια και για όλες τις δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτές είναι από τις ωραιότερες καρέκλες και εσύ τη φρόντισες καταπληκτικά!!!!!!!Έγινε φανταστική!!!!!!Μπράβο σου Μαρία!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είσαι απίστευτη!!Είναι φανταστική η καρέκλα!!!Και πάλι μπράβο Μαρία!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά δεν είπα ότι θα γίνει αγνώριστη η καρέκλα? Δεν είναι πια καρέκλα είναι τραπεζάκι.Η Μαρία η "transformer" δεν αφήνει τίποτα χωρίς να το μεταμορφώσει.!!!!! Μπραβοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!! Ξεκινώ από το τέλος της ανάρτησής σου, και αυτή την όμορφη έννοια σου για τον συνάνθρωπό σου! Με συγκίνησες, μόλις σχολιάσω θα περάσω και από τα δυο μπλογκς
    Και τώρα στο μεσαίο θέμα της ανάρτησής σου. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!!! Είναι τόσο ρομαντική, τόσο όμορφη, τόσο καλόγουστη. ΜΠΡΑΒΟ σου! Τι όμορφα που στόλισες τα καλυντικά σου επάνω. Είμαι σίγουρη ότι θα τη ζήλευε κάθε κορίτσι. Και το κιούπι, έδεσε τέλεια! Τι ωραία ιδέα που ήταν αυτή. (Ήθελα να ήξερα, τι σκοπό έχεις να κάνεις με τα πόδια)
    Και τώρα στο πρώτο μέρος της ανάρτησης, όσο αφορά τη γιορτή της "αγάπης"/έρωτα. Ούτε και σε μένα άρεσε ποτέ, γιατί είναι καθαρά εμπορική γιορτή.
    Καλό βράδυ Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρία μου επανήλθα. Πέρασα από τη Δέσποινα, να είσαι καλά που μας το είπες. Σκέφτηκα μήπως γίνεται να ανοιχθεί ένας λογαριασμός στο όνομα της Δέσποινας, σε μια τράπεζα, και να βοηθούσαμε όσο μπορεί ο καθένας/καθεμιά. Δεν ξέρω πώς γίνονται αυτά, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλό για τη Δέσποινα. Είμαστε πολλές εδώ μέσα, άμα το διαδώσει η καθεμιά, το λίγο θα γίνει πολύ. Τι λες κι εσύ; Πώς θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε;
    Την ΑΓΑΠΗ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν περίμενα τόσο ριζική αλλαγή. Για μια ακόμη φορά μαςντυπωσίασες. Τι να πω....ανεξάντλητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολυ ωραια εγινε η καρεκλα και το δεσιμο με το πυθαρι μπραβο Μαρια .
    Φιλια καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μαράκι μόνο αυτό που βλέπω δεν περίμενα την μεταμόρφωσες ολοκληρωτικά!!!!Έγινε φανταστική και πάρα πολύ πρωτότυπη εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο!!!!Απλά τέλεια μπράβο και πάλι μπράβο!!!Φιλάκια γλυκιά μου και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πωπωπω, τι όμορφα πράγματα έχεις κάνει εσύ εδώ?!? Φανταστικά και παραμυθένια όπως πάντα! Και σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα γλυκά σου σχόλια αυτές τις μέρες! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είχα φανταστεί διάφορα αλλά αυτό όχι,δεν παίζεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μαράκι μου, μπράβο σου!!! τέλεια η καρέκλα, που πια είναι στολίδι!!!
    τί φαντασία κορίτσι μου!!!και πόσο άνθρωπος είσαι γλυκιά μου!!!μπράβο σου!σ'αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν βρίσκω λόγια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φανταστική και πάρα πολύ πρωτότυπη η καρέκλα!!!Αστείρευτη η φαντασία!!Συγχαρητήρια για την υπεροχή δουλεία!!Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απίστευτη μεταμόρφωση!!!!!Και τι φαντασία !!!Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Your imagination knows no bounds !!!! I cant believe it ! I keep looking and looking at it AMAZING !!!!!!

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. σούπερ μεταμόρφωση!!!!!!!!!τι φαντασία,μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. η καρέκλα με μάγεψε!!!!!!!!! μπράβο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μαρία, χάρηκα που γνωριστήκαμε από κοντά!! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Τα αναμνηστικά σου ...μοναδικά όπως και η καρέκλα!!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή