3/03/2012

...μονο για σας...

Σημερα και καθε μερα ειναι σημαντικη..μεσα στο μυαλο μου εστησα  μια μεγαλη παρασταση..η ψυχη μου θελει να δωσω μια παρασταση..μου λειπουν ομως πολλα..θελω το σκηνικο μας να ειναι ομορφο..και λεω ..μας.. γιατι η παρασταση ειναι για σας..το εχω ξαναπει..σαν ανθρωπος ειμαι πολυ μουχλα..αλλα εμαθα να με ..αγαπαω οπως ειμαι..θελω να σας δειξω μεσα απο τα λογια ομορφες υπεροχες εικονες ..που μεσα απο εσας που γνωρισα..σας ονομαζω..θελω να σας γραψω ποιηματα..γιατι ειστε Λεβεντισσες..θελω να σας γραψω δικα μου λογια..γιατι ειστε Βασιλισσες..θελω να σας πω ποσο μου αρεσει αυτα που λετε και κανετε γιατι ειστε Αντρακια..θελω μεσα απο τις εικονες να σας πω ..ποσο Ομορφες ειστε και ας μη σας βλεπω..θελω να σας πω..ποσο δυνατες ειστε..και ποσο δυναμη περνω απο Εσας..εμαθα να χτιζω στην ψυχη μου απεραντα καστρα..διχως να χρειαστω να βαλω γερα υλικα..δεν χρειαζεται...γιατι τα δικα μας υλικα..θα τα βρουμε ..μεσα απο ΕΜΑΣ..τις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ..με τοση  Δυναμη,Χαρα,Φως,Ελπιδα,Αγωνιστριες,στον Πολεμο μαζι με μια γροθια..Σε αυτο το εργο δεν υπαρχουν κομπαρσοι..δεν υπαρχουν ψεματα..Υπαρχουν μονο δικα μας Εργα..που τα Σεναρια τα γραφουμε Εμεις..σας γραφω αυτα τα λογια..μου τα εδωσαν στο κατηχιτικο που παω..και τα βρηκα πολυ Σημαντικα.
..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΑΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ~ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ~ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ-ΣΑΙΤΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ-ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΦΑΔΙΑ ΤΟΥ~Σ'ΑΥΤΟΝ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ~ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΜΑΣ~ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙ ΑΣ ΥΦΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ  ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ~ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ~ΑΣ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ..
..Αφιερωμενο σε ολες και ολους Εσας..μεσα απο εσας αρχισα να διαβαζω τον ανθρωπο διχως να τον βλεπω..να σται καλα που ειμαστε διπλα ο ενας τον αλλον...που εμαθα να σας εχω διπλα μου..αυτη ειναι η δικια μας Παρασταση..με αληθινα σεναρια..αληθινους ανθρωπους και ενα σκηνικο γεματο απο ΕΣΑΣ...σας φιλω..καλο σ.β...

47 σχόλια:

  1. Με συγκίνησες Μαράκι.Υπέροχη ανάρτηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρακι μου,τι υπέροχο κείμενο! Τι όμορφες σκέψεις!
    Ναι κορίτσι μου,αυτή είναι η δική μας μοναδική παρασταση,ας την κάνουμε όσο πιο όμορφη γίνεται!
    Φιλιά, να περασεις ένα όμορφο ΣΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφο κείμενο Μαρία μου και ιδιαίτερα συγκινητικό!!!Μπράβο σου που αισθάνεσαι έτσι...πραγματικά η γειτονιά έχει υπέροχους ανθρώπους και συ είσαι ένας από αυτούς!!!Μπράβο σου!!!!Να περάσεις ένα όμορφο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα επαναλαβω οσα σου εγραψε η Ερινα...εισαι σπουδαιος ανθρωπος Μαρια...θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω απο κοντα...ισως καποτε σμιξουν οι δρομοι μας!!Αν ερθεις ομως Κρητη..θα χαρω να σε συναντησω..φιλια και καλο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω κι ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου "Αντράκι"!!!!!!!! πραγματικά χαίρομαι πολύ που μέσα σε αυτή τη γειτονιά έχω βρει φίλους σαν και εσένα!!!!!!!! και η "Παράστασή σου" υπέροχη με μοναδικό κείμενο!!!!! Σε ευχαριστώ γι αυτή την αφιέρωση!!!!!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι λεβεντιά, Μαράκι και πολύ "αντράκι", καλά λέει η Βίκύ....
    κι' εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα, κι' ας μην έχουμε ιδωθεί, ξέρω πως υπάρχεις κάπου για μένα κι' αυτό με ησυχάζει!!!!
    Το κείμενό σου, γεμάτο φως, ψυχή και ελπίδα, με συγκίνησε και μ' έκανε να σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά σας..........
    Σ' ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΕΙΣΑΙ......
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ!!!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΒΡΗΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι να προσθέσω??? πολύ όμορφο, συγκινητικό και αληθή αυτά που γράφεις! να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαράκι μου είναι σα να σε ξέρουμε κι ας μη σε έχουμε δει... Σ' ευχαριστούμε πολύ που μας ανοίγεις την καρδιά σου και μας βάζεις μέσα. Πολλά φιλιά και όλη μου την αγάπη! Καλή δύναμη σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφο και συγκινητικό το κείμενό σου!!!Να είσαι καλά για αυτή την αφιέρωση και να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ'ευχαριστούμε πολύ που ανήκεις σ'αυτήν την παρέα κι ας μη σε έχουμε δει ούτε κι εμείς. Μας συγκίνησες. Πάντα καλά να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρία μου, με συγκίνησες πολύ με την ανάρτηση σου! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος με ζεστή καρδιά! Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις σου εύχομαι : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Μαρία.Τα λόγια σου είναι πολύ ανθρώπινα, τρυφερά και αγγίζουν την καρδιά μας.Να είσαι γερή και με αγνή καρδιά όπως φαίνεται ότι είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΗΣΥΧΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι όμορφα και συγκινητικά λόγια μας έγραψες..σου αρέσουν οι συγκινήσεις, ε? Και μένα, χιχι!
    Να'σαι καλά και να είμαστε όλοι καλά παρέα κι ας μην γνωρίζουμε τα πρόσωπα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mαρακι μου υπεροχη αναρηση!!!! Χαιρομαι που ειμαστε φιλες!!!!
    Που ειμαστε αντρακια, λεβεντισες, βασιλισσες!!!! Χαιρομαι που βλεπω τα σχολια σου και τις αναρτησεις σου!!!! Χαιρομαι που υπαρχεις στη ζωη μου εστω και διαδυκτιακα!!!Χαιρομαι που θα συναντηθεις με τα υπολοιπα κοριτσια και ευχομαι καποια μερα να τα πουμε κι απο κοντα!!!!
    Φιλακια πολλα γλυκια μου φιλη!!!! Με συγκινησες πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εμείς Μαράκι μου σε αισθανόμαστε κοντά μας και ότι σε γνωρίζουμε καλά και ας μη σε έχουμε συναντήσει! Να 'σαι καλά και κάποια στιγμή μπορεί να γνωριστούμε κ από κοντά! Σε φιλώ, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα και από κοντά. Το δωράκι σου θα το έχω σαν φυλακτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΑΡΑΚΙ μου η αναρτησή σου μου θύμησε ..τους τρείς σωμαστοφύλακες!!!! έτσι δεν ειμαστε ολες;; πως το λενε;; ολοι για εναν και ενας για όλους;!!!!!!έ λοιπόν έτσι ειμαστε και μας αρέσει ..Μαράκι ... μπορεί να μας λέιπουν τα ξιφη αλλα ..εχουμε τις καρδιές μας.... φιλια,,πολλα και σε ευχαριστουμε για την αφιέρωση..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ....ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΈΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ...ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ...ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα είπες όλα... Πολλά βγήκαν!!! Ξέρεις εσύ!!!!!! Σε φιλώ ψυχή μου, καλό βράδυ~~~!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαίρομαι πολύ που συναντηθήκαμε κι από κοντά και σ' ευχαριστώ πολύ για το δωράκι σου!! Με σκλάβωσες πραγματικά με τη γλυκιά κίνησή σου να φέρεις ένα δωράκι για την καθεμία μας... Άντε και στην επόμενη φορά με το καλό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγω γιατι δεν μουδωσε κανεις δωρακι στην σημερινη συναντηση?Πλακα κανω..Περασα υπεροχα στην συναντηση αλλα δεν θυμαμαι ποια εισαι ..Ειμαι η κυρια που εδωσα το μπλοκακι και γραψανε ολες το μπλοκ τους.Ελπιζω με την αναταλλαγη σχολίων να θυμηθω ποια εισαι ,που ακριβως καθοσουνα θα με βοηθουσε πολυ να σε φερω στην μνημη μου..
    Σημασια εχει οτι μου δοθηκε η ευκαιρια να βρω τα μπλοκ σας και να θαυμασω τις δημιουργιες σας.Καλο ξημερωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαράκι μας τσάκισες πάλι...Να σε έχει ο Θεός πάντα καλά γιατί είσαι ψυχάρα!!!!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαρία μου έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ!
    Κρίμα που δεν είμαι κοντά να σας γνωρίσω κι εγώ προσωπικά σας γνωρίζω όμως ψυχικά και αυτό νομίζω έχει περισσότερη σημασία!!!
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλημέρα και καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαράκι μου γλυκό!!! Είσαι πολύ καλύτερη απ' ότι φανταζόμουν !!Με σκλάβωσες καρδιά μου!!!Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα απίθανα δωράκια που μας ετοίμασες!!!Περάσαμε υπέροχα!!!και είναι τιμή μου πραγματικά που σας γνώρισα από κοντά!!!Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε!! Τώρα έγινε η αρχή... Πόσο δίκιο έχεις γι αυτά που μας γράφεις!!!Πρέπει να προσπαθούμε η κάθε μέρα μας να είναι ένα στολίδι στο υφαντό μας!!!φιλάκια πολλά, να περνάτε υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαράκι μου!!!!τα λόγια σου βάλσαμο στη ψυχή!!!!εύχομαι να συναντηθούν οι δρόμοι μας κάποια στιγμή!!!!πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαράκι μου αλήθεια ήταν το όνομά μου; Πόσο λυπάμαι που δεν το βρήκα... Και στο τέλος έμειναν όλα τα καρτελάκια, από τα κορίτσια που δεν ήταν εκεί και τα ξανακοίταξα όλα, αλλά θεώρησα ότι επειδή δεν δήλωσα ότι θα έρθω, δεν με περιμένατε, οπότε δεν υπήρχε καρτελάκι. Μωρέ δεν πειράζει, εγώ το ήθελα για ενθύμιο, γιατί ήταν τόσο όμορφα!! Αλλά έχω την κάρτα σου, την οποία θα βάλω σε ξεχωριστή ανάρτηση, είναι πανέμορφη! Φτιάχνεις εξαιρετικά πράγματα!
    Αχ κορίτσι μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια και άλλα κορίτσια μου είπαν να αλλάξω την φωτό μου, οπότε θα το κάνω!
    Την άλλη φορά θα τα πούμε και πιο αναλυτικά!
    Σε φιλώ και σ' ευχαριστώ για όλα
    Υ.Γ. αυτή σου η ανάρτηση ήταν πολύ όμορφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ όμορφη ανάρτηση...!!!

    Τα φιλιά μου,
    Βάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παρ ολο που δεν σε γνωριζω θα ηθελα να σε ευχαριστησω παρα πολυ που μπηκες στον κοπο και καθησες και εφτιαξες τα αναμνηστικα δωρακια οπως και τις χειροποιητες κονκαρδες!!!δυστυχως μια ιωση με κρατησε μακρυα απο την συναντηση που την περιμενα πως και πως !!!με συγκινησε ομως οταν στις φωτο της αχτιδας ειδα την κονκαρδα με το ονομα μου !!!νασαι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να είσαι καλά και πάντα γερή Μαρία. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπημένη μου Μαρία, δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε αρκετά αλλά ελπίζω στην επόμενη συνάντηση μας να γνωριστούμε καλύτερα!!!
    Σ ευχαριστώ για τα όμορφα δωράκια που μας έφτιαξες, τα οποία θα τα φυλάξω, μαζί με αγαπημένα αναμνηστικά που έχω, από αγαπημένους μου ανθρώπους!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Από όσα γράφεις παραπάνω,όσα αναφέρουν οι φίλες και όσα μπορώ να γνωρίζω μπαινοβγαίνοντας στο σπιτάκι σου δηλώνω πως χαίρομαι που σε γνωρίζω.Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ,άνθρωποι σαν κι εσένα σπανίζουν.Καλό μήνα και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα!Σε περιμένει ένα παιχνίδι για να πάρεις μέρος, στο μπλογκσπιτάκι μου!
    http://handmade-by-spyridoula.blogspot.com/2012/03/httpwwwbloggercomimgblankgif.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαρια μου σε καθε αναρτηση σου μας ταξιδευεις με ομορφες εικονες και λογια αληθινα εισαι πραγματικα ψυχουλα με συγκινησε πολυ η χειρονομια σου να φτιαξεις κατι για ολες μας να εισαι καλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είσαι μια γλυκιά ευγενική ψυχούλα που μας γέμισες δωράκια. Δεν μιλήσαμε αλλά επιφυλάσσομαι στην επόμενη συνάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαρία μου είχα δει την ανάρτησή σου ,αλλά όντας συγκινημένη δεν ήξερα τι να σου πω...Τα γράφεις τόσο όμορφα και μας αγγιζεις στην ψυχή !!!Ευχομαι κάθε καλό σε σένα και σε όλες μας τις Μπουμπουλίνες ,όπως λες !Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ευλογημενο μου μαρακι..καλοψυχο παιδι μου..
    ευχαριστω για την ομορφη αναρτηση που διαβασα και συγκινηθηκα!
    ο θεος να σεχει παντα καλα και να ζεις με τις ευλογιες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαράκι μου, νά'σαι καλά ! τί όμορφη αφιέρωση, τί όμορφα λόγια ! Ευχαριστούμε !!!!
    Χρόνια Πολλά για την Ημέρα της Γυναίκας !
    Πολλά φιλάκια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γλυκεια μου Μαρια χαρηκα που σε γνωρισα εστω και για λιγο!Ευχαριστω πολυ για τα δωρακια που μας ετομασες!!! Τα φυλαω με πολυ αγαπη για να θυμαμαι την συναντηση μας και την ευγενικη σου χειρονομια!!!Οσο για την παρασταση???Κρυβει πολυ ευαισθησια και μας αγγιξαν σε υπερτατο βαθμο!Σε φιλω γλυκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. συγκινήθηκα...κι εγω έτσι νιώθω σας έχω όλες στο μυαλό μου κ ας μη σας γνωρίζω απο κοντά!!και περιμένω με ανυπομονησία να δώ τις καινουργιες σας δημιουργίες και τα ταλέντα που ξεδιπλώνονται μέσα απο αυτές!!φιλιά!!να είσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή