4/24/2012

...κατι ξεχασμενα...

















Καλημερα..Καλημερα...Ομορφες,Αρχοντισσες,Μπουμπουλινες,Αντρακια,Ξωτικα..ολα και αλλα πολλα ειστε για μενα..να σται ολες καλα..μεσα στο διαστημα του Bazaar εκανα διαφορες κατασκευες..που δεν ειχα τον χρονο να τις βγαλω..παρατηρησα στο  bazaar ..που καναμε οτι ο κοσμος ηταν αδιαφορος με τις κατασκευες οτι ηταν  απο scrapbooking ...δεν το ηξεραν καθολου..καταλαβα..ο κοσμος θελει το ευκολο το γυαλιστερο το φανταζι που λεω..λιγοι ρωτουσαν..να μαθουν πως και τι..λεω και επιμενω πανω σ'αυτο..κανενας δεν ειναι Δασκαλος επανω στην Τεχνη..ολοι ειμαστε Μαθητες..μου αρεσει πολυ να φτιαχνω να κατασκευαζω..και να το μαθουν οι αλλοι..ο καθε ανθρωπος εχει κατι που δεν το χει καποιος αλλος..η καθεμια μας εχει την Δικια της Ταυτοτητα σ'αυτο που κανει..η Τεχνη ειναι ενας Μεγαλος Ηλιος..καθε Αχτιδα του πρεπει να την προσεξεις να την δεις γιατι ειναι αορατη να την χρωματισεις να την νοιωσεις νατην αγγιξεις αλλα να προσεξεις να μην σπασει..εχει πολλα..αυτα πρεπει να Κοιταμε για να γινουμε Αστερια..προσπαθουμε να κανουμε κατι..πρωτα ο ΘΕΟΣ..αν γινει θα σας σας το πουμε αμεσως..ωραια παμε γι'αλλα τωρα..κοντευουμε για την Δικια μας Εκθεση..κοριτσια σας θελω γερες κια δυνατες..εχουμε Δρομο  μπροστα μας..και Μελον φυσικα..για μενα η Εκθεση ειναι οντως μια Μεγαλη Προκληση..εχουμε ξεφιγ...χα χα..η καθεμια μας πιστευω πανω στα εργα που εχουμε κανει..εχουμε καταθεση Ψυχη και τα Ορια του εαυτου μας..να ειμαστε Υπερηφανες που το Καταφεραμε αυτο....Ολες  Μαζι Μπορουμε...να σται καλα..πολλα πολλα γλυκα φιλια...μεσα στον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΚΗΠΟ..ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ..ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ..http://xarakaidimiourgia.blogspot.com//...http://tourtitsesalliws.blogspot.com/ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ..ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΔΗΛΑΔΗ..φιλιααααααααααα....αααααααα..ξεχασα να σας πω..το Συρταρι  το τελευταιο...χαθηκε λιγο στο δρομο..αλλα τελικα το βρηκα..θα το δειτε σε λιγες μερες..ξανα φιλιααααααααααα..

32 σχόλια:

  1. Μαρία μου, φίλη μου, έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που είπες για την τέχνη και τον ήλιο...!!!! Καλή συνέχεια να'χουμε όλοι σ'ότι κάνουμε, να'μαστε καλά και ν'αγαπάμε ο ένας τον άλλο... και κανείς δε χάνεται!!!Πάω να περάσω από τα καινούργια σπιτάκια! Πολλά φιλιά!!! Ματς μουτς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ξέχασα να πω ότι τα "ξεχασμένα" είναι πραγματικά έργα τέχνης, όπως ότι και να φτιάξουν τα χεράκια σου!!!!! Φιλάκια πάλι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπωπω βρε Μαρία μου!! Απορώ πώς με τόσα τρεξίματα που είχατε, βρήκες και χρόνο για δημιουργίες;! Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες: σημασία δεν έχουν οι τεχνικές που γνωρίζει ο καθένας μας, αλλά η ψυχή που βάζει σε ότι φτιάχνει... Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερααα Μαρια μου!
    Χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις!
    Πολυ θαθελα να ειχα συμμετασχει στο Βαζααρ, μα ηταν φυσει αδυνατο με οσα αλλα ειχα να κανω!
    Ελπιζω να προλαβω τωρα την συρταροεκθεση!
    Μου αρεσε η παρομοιωση με τον ηλιο!
    Ποσο δικιο εχεις.... μακαρι να μπορουσαν να δουν καποιοι ανθρωποι περα απο το φανταιζι και το ευκαιριακο!
    φιλια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία μου οι δημιουργίες σου για μια φορά ακόμα με αφήνουν άφωνη!!!Είναι υπέροχες!!!Ειδικά το τσαντάκι ,τέλειο!!!Μπράβο!!Φιλάκια και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου, όπως πάντω σωστή σε όλα!!! Έτσι είναι όπως τα λες, η καθεμιά μας έχει την κλήση της, που τη χρησιμοποιεί όμως, για να υπηρετήσει τους άλλους, δηλαδή να τους προσφέρει κάτι, που θα τους ωφελέσει. Και η καθεμιά, μπορεί να διδαχθεί από την άλλη. Εμένα όμως, μη μου βάλετε να φτιάξω κάτι, γιατί λίγο το κάνω με κόπο χαχα, με άλλα λόγια βαριέμαι. Ενώ μπορεί να μου έρθει μια ιδέα και να ενθουσιαστώ, να πάρω και υλικά, μόλις ξεκινήσω, μετά από λίγο αυτό ήταν, μου περνάει. Θυμάμαι μικρή, που η γιαγιά μου μου έπαιρνε κεντήματα, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ χαχαχα
    Πάντως Μαρία μου, όλες οι δημιουργίες σου, έχουν κάτι που μου αρέσει πολύ. Μπράβο σου για όλα, και σε θαυμάζω για το πόσο δραστήρια είσαι. Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ' άρεσε πολύ αυτό που είπες πως στην τέχνη όλοι είμαστε μαθητές κανένας δάσκαλος,αυτό είναι και το δικό μου πιστεύω και κάτι ακόμα όσον αφορά την τέχνη, τα παιδιά επινοούν απίστευτα πράγματα,μπορεί κανείς να διδαχτεί πολλά από αυτά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρέσουν πολύ οι αποχρώσεις,μ'αρέσει πολύ ο ρομαντισμός που εκπέμπουν και αυτό το κάτι μιας άλλης εποχής!!Συμφωνώ απόλυτα μ'ολα αυτά που λες και τα χειροκροτώ.
    Ένα τριανταφυλλάκι σε περιμένει.Πέρασε να το πάρεις.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρια ολα ειναι πολυ ομορφα και θα συμφωνησω και εγω με ολα αυτα που γραφεις φιλια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κατ'αρχας ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα τόσο εγκωμιαστικά σου λόγια!μου θύμισες την γιαγιά μου που με ρώταγε τι θα γίνω όταν μεγαλώσω και της απαντούσα ...θεατρίνα!!!μπράβο παιδάκι μου που θα γίνεις ...γιατρίνα μου έλεγε!!!!Τελικά δεν έγινα ούτε γιατρίνα ,ούτε θεατρίνα αλλά μπορεί να κρύβω κάτι θεατρικό μέσα μου (πολύ μέσα) φαίνεται!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρακι μου ειναι πολυ ομορφα πολυ ρομαντικα με ωραια χρωματα!!!!Να εισαι καλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι όπως τα λες, στην Τέχνη πάντα υπάρχει κάτι νέο να μάθεις, ποτέ δεν μπορείς να πεις πως τα ξέρεις όλα !!!!!
    Κάθε μια μας δημιουργεί κάτι διαφορετικό ,
    με το δικό της αποτύπωμα !!!!
    Και βάζει τη ψυχή της σ΄αυτό !!
    Και αυτομάτως το δημιούργημά της γίνεται όμορφο γιατί έχει ψυχούλα !!

    Να σαι καλά, να δημιουργείς , δεν το ξέρω το scrapbooking , αλλά είναι όμορφα όσα βλέπω ,
    σαμιώτικους χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και τα ξεχασμένα υπέροχα ....αλλά τα λόγια σου....τα τόσο αληθινά... με μάγεψαν.... με τις παρομοιώσεις τους...με την αλήθεια τους....με το κουράγιο που μεταφέρουν....Να είσαι καλά Μαράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχεις δίκιο, Μαράκι μου, το scrapbooking δεν το ξέρει ο κόσμος και είναι πολύ όμορφη τέχνη... Τα λογάκια σου με συγκίνησαν, ναι είμαστε όλες έτοιμες και πρόθυμες για τα επόμενα!!! Και τα "ξεχασμένα" σου, φανταστικά!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Your forgotten treasures are amazing, such beauty, detail and lots of love go into making them unique !! You are such an inspiration Maria not only your work but your very wise words too.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να μην σταθώ στο κείμενο, που από μόνο του είναι έργο τέχνης! Οσο για τα ξεχασμένα , είναι απλά τέλεια!!!!!! Μου αρέσουν τρελλά! Και έχω να σε ρωτήσω τόσα πράγματα!! Μαράκι, είναι δημιουργήματα που μόνο εσύ μπορείς να φτιάχνεις έτσι , με τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο! Σε φιλώ γλυκά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλημερα Μαρακι μου!!!!!!Τι ομορφα πραγματα φιαχνεις!!!!!!!!!Ξεχνιουνται τετοια εργα τεχνης!!!!!!!!!
    Περνα απ'το σπιτακι μου.Σουχω δωρακι!!!!!!Ελα να το παρεις!!!!!!!!!
    Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ 'ομορφα δημιουργήματα...Μου αρέσει το παλιό γιατί μαζί με την ομορφιά κουβαλάει και "ατμόσφαιρα"...Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πωπω ομορφιες που βλεπουν τα ματακια μου..μπραβο χιλια μπραβο!
    τι βγαζει η μακεδονια:)
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε δεν σε προλαβαίνω!Υπέροχα όλα!Μπράβο Μαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι σωστά αριστουργήματα!!!!!και τα λόγια σου...συμφωνώ καλή μου απόλυτα!!!!!τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ όμορφες και ρομαντικές οι κατασκευές σου!!!Έχουν εναν αέρα άλλης εποχής που λατρεύω!!!Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χριστός Ανέστη!
    Χρόνια Πολλά Μαράκι!
    Τι υπέροχες Δημιουργίες!!
    Μπράβο σου!!!

    Πολλά φιλιά! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και πάλι Μαράκι μου γλυκό!!! Καλή μου , είπαμε να ξεκουραστείς μετά τον άθλο σας, κι εσύ ξεσάλωσες στην δημιουργία!!! Τί είναι αυτά τα όμορφα που εφτιαξες πάλι;!!Πανέμορφα όλααααα! Μεγειά και το δωράκι σου!!! και τα βραβειάκια σου!!! φιλάκια πολλά και θα τα πούμε στην έκθεση!
    Καλή επιτυχία στον Βασίλη!!! Αγόρι μου , μια ανάσα σου έμεινε... κάνε υπομονή και συγκεντρώσου στον στόχο σου, και θα έχεις την επιτυχία στα χέρια σου! Μετά θα έχεις πολύ καιρό για όλα τ' άλλα!!!φιλάκια και συγνώμη αν σε πίεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γειά σου Μαρία :) Αρχισα να χαζεύω το blog σου και πραγματικά δεν μπορούσα να σταματήσω μεχρι που έφτασα στο τέλος!! Εχεις φοβερή φαντασία και οι δημιουργίες σου ειναι πραγματικά φανταστικές!! περιμένω μ'αγωνία κ καινουργιες. χιχι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χριστός Ανέστη Μαρία! Οι χειροποίητες δημιουργίες σου είναι μοναδικές κι εμείς που ασχολούμαστε με το χόμπι, ξέρουμε πόσο μεγάλη άξια έχουν. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι έργα τέχνης είναι αυτά, Μαράκι μου!!?!? Πότε πρόλαβες και τα έκανες????? Είσαι χρυσοχέρα, οι δημιουργίες σου είναι μοναδικές!!
    Καλή επιτυχία στην έκθεση σας εύχομαι! Εγώ, δυστυχώς, αν και πολύ θα ήθελα δεν θα συμμετέχω... Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλώς σε βρήκα και σένα υπέροχο το σπιτάκι σου!!
    καταπληκτικές δημιουργίες !!!
    καλή επιτυχία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τόσες δημιουργίες συγκεντρωμένες...κι`όλες υπέροχες!!!ιδιαίτερες!!
    ξεχωριστές!!!Να είσαι καλά Μαρία μου και να δημιουργείς....Τα λόγια σου πολύ όμορφα....Πράγματι ο κόσμος που δεν ασχολείται με κατασκευές και χειροτεχνίες δεν μπορεί να καταλάβει την αξία τους...θα τους το μάθουμε εμείς, μέσα από τις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουμε,πάντα για καλό σκοπό....Να περνάς όμορφα!
    Υ.Γ Μαρία στο blog μου ένα συρτάρι διηγείται την ιστορία του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παντα δημιουργικη και πολυ ρομαντικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τι απίθανες δημιουργίες είναι αυτές!!!!!!!!!!!πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!και απο τον Μπέμπη μας!!!happy Sunday!!!!!!!! =^.^= :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή