5/20/2012

...θα του πω να σε φιλαει..εδω Αννα με αγαπανε...

Προσωπα..Συναισθηματα..Ενθουσιασμος..Περιεργεια..ολα αυτα και αλλα πολλα τα νοιωσαμε επανω στο βαθρο  με τα Συρταρια μας να καμαρωνουν  για μας..και μεις να καμαρωνουμε γι αυτα...δεν υπαρχουν λογια..
...Θελω να καταθεσω τα Δικα μου συναισθηματα.
...Μεσα απο την χαρα το γελιο και την ομορφη γευση που πηραμε ολες..και ολοι..Αρχισε η Δικια μου Μαχη..ειχαμε πολλα να πουμε..να κοιταξω,να αφουγκραστω,να γευτω..απολαυσα τα Προσωπα..να τα βλεπεις απο κοντα..Εσυ εισαι η Κικη,και η Μαρια..ακουσαμε μια φωνη...το Αερινο Ξωτικο..τα Θερια της Αθηνας σκεφτηκα..σωστες Μπουμπουλινες..Θερια..με μια αγκαλια ζεστη..με λογια ..λες και ξερομασταν..[μου αρεσει η λεξη] πολλα χρονια..τα ματια τους πετουσαν φλογες..μεσα στον δικο μας κηπο..τις εβαλα  να καθονται στους Θρονους..να βασιλευουν να μας δειχνουν το δρομο..και μεις να ποτιζουμε τις ζεστες ριζες τους..για να γευομαστε την μυρωδια  τους.
Προσωπα...τοσο  οσο να ακους ομορφες λεξεις..κουβεντες..που ακους μια φορα..ΑΝΝΑ  ΕΔΩ Μ'ΑΓΑΠΑΝΕ..Ενα ακομα Θεριο..Ξανθο..ονειρεμενο..σε ταξιδευει με την Αγαπη της για τον Βαθιλη..Εργα παρα πολλα..αλλα οχι αυτα...Τα λογια..τα καθαρα λογια..που θελεις να βρεις λιμανι για να αραξεις..σταματας την φουρτουνα..και λαδι η θαλασσα..και αφηνεις τρεις Καρδιες να λαμπουν στο Σκοταδι...
..Καινουργια προσωπα...Μας μαζεψαν ..σκεφτηκα τα Συρταρια..θα το ξαναπω..απο την στιγμη που εδωσα τα Συρταρια..για μενα ειχε γινει η Εκθεση...
..Σκορπισαμε..για να βρουμε τους Κρυμενους Θυσαυρους..τους βρηκα..τους χαρηκα..κλεινει η Πορτα..καινουργια Νυχτα..Χορος..Μουσικη..Φωνες..Τραπεζια να κανουν μια ουρα..μεχρι κατω..και να το..το συναισθημα το Δυνατο..φτανει μια ματια..ενα βλεμα να σε  θαμπωσει..ΝΑΙ..το ειδα..να την κοιτα στα ματια..τοση Δυναμη Ψυχης..δεν εχω ξαναδει..να μιλουν τα ματια..η καρδια να σκυρτα..και να μου λεει..μου αρεσε ο Σταυρος που φορας..θα του πω να σε προσεχει..και ειπα..Γεμισε ΘΕΕ μου το ποτηρι μου...να σε καλα Μικρο μου Ποδηλατακι...ο ΘΕΟΣ παντα να σε φιλα..αυτες ειναι οι δικες μου φωτο..οι εικονες...να πω ενα Μεγαλο ευχαριστω στα Κοριτσια..στις ομορφες Μπουμπουλινες που γνωρισα απο κοντα..ειναι κατι θαυμασιο που ζησαμε Ολες..να ειστε καλα..φιλια πολλα..Παμε για αλλα ...ομορφη βδομαδα..

40 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ....ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Μαρακι μου,ποσο καλη ψυχη εχεις!!!!!!Σ'εχω μεσ'την καρδια μου,σ'εκτιμω απεριοριστα και θαυμαζω το μεγαλειο της ψυχης σου!!!!!!Δεν ειναι λογια εντυπωσιασμου,τα εννοω αυτα που λεω.Ξερουμε το ποσο δουλεψες εσυ γι'αυτην την εκθεση,χωρις να προβαλεσαι με τυμπανοκρουσιες και ποσο εκτιμησες τη δουλεια και των αλλων γυναικων που πηραν μερος.Ο Θεος να σ'εχει καλα να κοσμεις τη μπλογκοπαρεα!!!!!!!!
    Σε φιλω,με αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ζεστά τα λόγια σου.Φωτεινά και γεμάτα!!! Να είσαι καλά τα δικά μου σχόλια για όλο αυτό σου τα άφησα χθες κιόλας στη ανάρτηση που μας έδειξες το συρτάρι σου...το υπέροχο μοναδικό σου συρτάρι!! Και εγώ ξαφνιάστηκε με τους ανθρώπους...απίστευτο αυτό που ζούμε!! Να είσαι πάντα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΟΣΑ ΝΟΙΩΣΑΤΕ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ!
    ΥΓ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαρία,χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα.Σε φιλώ,καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρια μου ανατρίχιασα..Λόγια καρδιας, στο είπα κι απο κοντα!!Εισαι μια κούκλα, μια ψυχή σε μια κούκλα!!Φιλια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΕΓΝΩΡΙΣΩ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ..ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ...ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΑ!παντα ενωμενες!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο μεγάλη καρδιά! Τι πλούτος ψυχής! Το είχα καταλάβει από αυτά που έγραφες και με τον τρόπο που τα έγραφες! Αλλά το είδα και με τα ίδια μου τα μάτια! Και είναι αυτό που μου αρέσει σε σένα, Μαράκι! Να'σαι καλά, γλυκειά μου! Θα τα ξαναπούμε ! Να είσαι σίγουρη! Φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ όμορφα λόγια απ την καρδια σου!! και εγω πιστευω οτι -σε πεισμά των καιρών- πολλά όμορφα μπορούν να γίνουν, αρκεί να το θέλουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός από την λέξη που σου αρέσει εγώ ξέρω και μία φράση...αλλά δεν θα την πω...χαχα...Θα μείνει μαζί με ό,τι ακολούθησε αργά με τις τρεις καρδιές στο σκοτάδι...Μαράκι που να βρω λόγια να πω όσα ένοιωσα...και πρέπει να εξηγήσω και στην Άννα να μη ζηλεύει...και σε πολλές ακόμα...χαχα.Πειράζει που άφησα κι ένα κομματάκι μου στο βορρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!
    ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΣΟΝ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!
    ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!
    ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΣΜΟ!!!!!!
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
    ΥΓ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρία της καρδιάς...περιγράφεις τόσο μοναδικά αυτό που εγώ δεν τολμώ να κάνω..από φόβο...μην το αλλοιώσω...Δεν σε χάρηκα...όπως και καμία άλλη...όσο θα ήθελα...Κάποιες δεν πρόλαβα να τις γνωρίσω καν...Σε περιμένω όμως...εδώ στο λιμάνι μου...Φιλιά και μια ζεστή αγκαλιά...πολλές...από μένα...και τα κορίτσια σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας χείμαρος συναισθημάτων!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θα πω τίποτα..... όχι γιατί δεν θέλω μα γιατί δεν μπορώ... τα μάτια μου βούρκωσαν και τα γράμματα έγιναν θολά!!!!!! Ένα Ευχαριστώ θα σου πω... και εσύ ξέρεις γιατί!!!!!!!! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπήκες στην ζωή μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βροχή τα συναισθήματα!... αυτό ήταν ακόμη ένα θετικό της έκθεσης...ότι βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε κι`από κοντά!... Μαρία μου χάρηκα πάρα-πάρα πολύ που σε γνώρισα!....Εύχομαι...ελπίζω...είμαι σίγουρη ότι θα ξαναβρεθούμε!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αααααααχ!!!!! Μαρακι μου τι ομορφα που έγραψες...τα συναισθήματα που ένιωσες...διαβαζοντας τα ένιωσα σαν να ήμουν και εγώ εκει μαζί σας..!!! το ήξερα οτι οι στιγμές αυτές θα ήταν ανεπαναληπτες!!!!! και οτι ειστε τυχερές όλες όσες βρεθήκατε κοντα και γνωριστήκατε... μας έδωσες το κλιμα που επικρατησε εκεί με ενα δικό σου μοναδικό τρόπο.... να εισαι καλά Μαράκι.... περιτό να σου πώ ότι ζήλεψαααααα!!!!!!! φιλακια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είπες πως σου αρέσει η σιωπή. Δεν έχω κάτι να σου πω παρά μόνο πως υποκλίνομαι... στα λόγια σου, στα μάτια σου, στην μεγάλη καρδία σου. Χάρηκα πολύ που σε είδα. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαράκι μου σ'αγαπώ πολύ! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαρια μου ποσο υπεροχα λογια!!!!!!!
    Ποσο θα ηθελα να ειμουν εκει, αναμεσα σας, να σας δω, να σας μιλησω, να γελασουμε παρεα και να καμαρωσουμε ολες μαζι κι απο κοντα την ενεργεια αυτη, που μονο χαρα δινει!!!!
    Ευχομαι του χρονου που θα ξανακανουμε συρταρια να μπορω να ειμαι μαζι σας!!!!!!
    Φιλακια γλυκια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαράκι μου τι όμορφα λόγια!!!!το έχω ξαναπει!!!!μακάρι να ήμουν κοντά να σας γνώριζα!!!!ίσως γίνει κι αυτό κάποτε.....αλλά ακόμα κι έτσι νιώθω σαν να σε ξέρω από πάντα!!!!!σε φιλώ ψυχή μου!!!καλή εβδομάδα να χουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!
    Μαρια μου σε αγαπω πολυ!!!!!!!!!!
    Πολλα φιλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαράκι μου, χάρηκα πάαααρα πολύ που σε γνώρισα από κοντά !!! Αυτή η εμπειρία της έκθεσης θα μου μείνει αξέχαστη. Σ'ευχαριστώ ιδιαίτερα για το υπέροχο συρταράκι σου! Νά'σαι καλά γλυκειά μου, να σε έχει ο Θεός καλά, να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται. Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να ξαναβρεθούμε !!! Φιλάκια πολλά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μαρία μου δεν θα σου γράψω πολλά
    γιατί τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν
    πως ένιωσα που σε γνώρισα!
    Το γραπτό σου είναι όμοιο με την εικόνα σου!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο κορίτσια! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας.Μαρία τα λόγια σου είναι πολύ τρυφερά και γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποσα ακουσα και για σενα απο την Βιλλιωτη!!!!....σε αγαπησε και σε ξεχωρισε....Ευχομαι να σε συναντησω και εγω μια μερα.
    πολλα φιλια και να σαι παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι υπεροχα λογια!!!! Δυνατοτερα και απο μια εικονα!!!!

    Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διάβαζα, διάβαζα και δεν χόρταινα, παρακαλούσα να μην τελειώσει το κείμενο... υπέροχο, με έκανες να νιώσω ότι ήμουν εκεί. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!! Χάρηκα που σε βρήκα, να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συγχαρητήρια σε όλες!Τα λόγια σου είναι τόσο όμορφα και συγκινητικά!Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειναι πραγματι πολυ συγκινητικο ολο αυτο το γεγονος.Δημιουργοι απο ολη την Ελλαδα να ενωθουν μεσα απο αυτη την προσπαθεια.Να εισαι καλα Μαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα είπες όλα βρε θηρίο!!! Ήταν πράγματι ανεπανάληπτες οι στιγμές!!!!Καλό σου βράδυ αγαπούλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δε χορταίνω να διαβάζω τις εντυπώσεις σας και να κοιτάζω τις φωτογραφίες που τράβηξαν όσες βρέθηκαν εκεί. Ζηλεύω πολύ αλλά σίγουρα θα μας ξαναδοθεί ευκαιρία και τότε θα είμαι κι εγώ εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δυνατά συναισθήματα...Την επόμενη φορά θα είμαι μέρος της προσπάθειας...αν δώσει ο Θεός...Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αχ, Μαρακι μου, μιλάς στην καρδιά μας, γιατί γραφεις με την καρδιά σου...
    Χαιρόμαστε όλες και καμαρώνουμε γι'αυτό που καταφερατε και για όλα όσα μοιραστηκατε!
    Να σας έχει ο Θεός καλά και, ποιός ξέρει, ισως καποτε ανταμωθούν κι οι δικοι μας δρόμοι!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι όμορφη ανάρτηση.!!!! Ζηλεύω λιιγο για αυτό που ζήσατε όλες μαζί, για τα συναισθήματα που γέμισαν τον χώρο για τις αγκαλιές και τα χαμόγελα. Αλλά ελπίζω στο αύριο και οτι κάποια στιγμή θα βρεθούμε όλες μαζί.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία έτσι δεν λένε? Πολλά πολλά Φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οι ευλογίες του θεου στο σπιτικο σου..δε μπορω να γραψω κατι αλλο γλυκεια ευλογημενη μαρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΟ ΣΒΚ!
    ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΑΣ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πάλι δεν προλάβαμε να πούμε πολλά Μαράκι μου,αυτό που ζήσαμε ήταν μοναδικό!!!! και μας συνεπήρε!!!Στην επόμενη συνάντηση μας θα πούμε περισσότερα!!!Να είσαι πάντα καλά!!!Καλό σαββατοκύριακο!!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ.ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή