5/26/2012

...ας του δωσουμε κατι....










Γεια σας Ομορφες..να ειστε ολες καλα..καθε τι  που ερχεται να ειναι καλοδεχουμενο..ειναι υπεροχο συναισθημα να δινεις ..οτι να ναι..μα χαρα,μα πονο,λογια,χαδι,μια αγκαλια..ενα φιλι..κατι..Καποτε σ'ενα χωριο..ηταν ενας παππουλης..που δεν ηξερε γραμματα..σαν κι εμενα..Μολις ακουγε την καμπανα να χτυπα..ετρεχε στο σπιτι του Θεου..ο Πατερ εκανε την λειτουργεια..μολις περνουσε η Θεια Κοινωνια..ο παππουλης ελεγε και ξαναλεγε..μαλον μετρουσε μεχρι το δεκα..μια δυο..ο Πατερ τον ρωτησε.Βρε ευλογημενε τι λες και λες..δεν ξερεις να λες Προσευχη..ο παππουλης απαντησε..δεν ξερω να του πω πολλα..αλλα του μετραω..μεχρι το δεκα..ξερει αυτος..με ακουει..και με γνωριζει..Προσευχη ειναι κι αυτο..
...Οπως μπορει ο καθενας..και οπως θελει..μονο να βρισκουμαι την γωνια μας..το λημερι μας..το στεκι μας..και Εκεινος θα μας ακουει...να ειστε καλα. στελνω  χαιρετισμους στις Νοτιες και στις Βορειες..στις νησιωτισσες..τα φιλια μου..ομορφο σ.β....


58 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο Μαρία μου, το να δίνεις είναι ένα υπέροχο συναίσθημα! Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγάπη δεν θέλει ούτε γράμματα,ούτε χρήματα για να δοθεί,απλώς κάποιοι το ξέχασαν, ας είσαι καλά να μας το θυμίζεις!!!!
    Φιλάκια Μαρία μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο προσόν το να μπορείς να προσφέρεις...
    Αμέτρητα φιλιά, Μαράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δίνεις, να μη ζητάς τίποτα και φυσικά να μην αποζητάς τη δόξα!Μεγάλη υπόθεση...!!! Υπέροχα τα δώρα σου αγάπη μου. Να είσαι γερή και πάντα να προσφέρεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ομορφιά τα λόγια σου και η δημιουργία σου Μαρία μου!!
    Νάσαι καλά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρια μου καθε αναρτηση σου ειναι ενα ομορφο μονοπατι!!!!!!
    Πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Μαρία...'ομορφα αυτά που γράφεις!!!
    Και αυτό που έφτιαξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι υπέροχα τα δώρα σου,τι όμορφα τα λόγια σου.Φιλιά Μαρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφη Δημιουργία είναι αυτή Μαρία!!
    Μπράβο σου!
    Όμορφα και τα μηνύματα που μεταφέρεις μέσω της σελίδας σου!
    Ο κόσμος τα έχει ανάγκη να τα ακούει κάθε στιγμή, κάθε εποχή!
    Να είσαι καλά!
    Καλή Κυριακή! Φιλιά Μαράκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όμορφα συναισθήματα, όμορφες σκέψεις, όμορφα μηνύματα, ακόμα πιο όμορφο το να μπορεί κανείς να προσφέρει! Αυτό σημαίνει..όμορφος άνθρωπος, καλή μου! Κι εσύ δεν θα μπορούσες να είσαι ομορφότερη!!! Να ΄σαι πάντα καλά και να σε προσέχει ο Θεός! Καλή Κυριακή και πολλά φιλιά, Μαράκι!
    Υ.Γ. Τέλειες οι δημιουργίες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.....
    ΤΡΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ......
    ΒΡΕ! ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ; ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ......ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ Ε; ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!Α ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΑΠΛΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ....ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ...
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ , ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!
    ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχη η δημιουργία σου! Αντάξια με τα υπέροχα λόγια σου! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμορφα δημιουργήματα...Και η ιστορία ουσιαστική...Καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβάζοντας την ανάρτησή σου είδα να γράφεις... "δεν ήξερε γράμματα... σαν και εμένα"!!!!! Δεν είναι τα γράμματα που κάνουν τον άνθρωπο... είναι η ψυχή... το συναίσθημα... η προσφορά...!!! Κάθε ανάρτηση σου μιλά βαθιά μέσα στις καρδιές μας!!!!!!!! Καλή Κυριακή να έχεις!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

    Υ.Γ. Τα μικρά συρταράκια σου... φανταστικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολλά φιλιά και σε σένα ψυχή μου..καλό σαββατοκύριακο να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θα πω για τις δημιουργίες σου...χιλιοειπωμένα λόγια....Θα πω απλά ....τι όμορφο να σε έχω στην ζωή μου...τι ωραία που μιλάς στην καρδιά μου...στην καρδιά μας...Καλή Κυριακή...Μαρία της καρδιάς...και της προσφοράς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρία μου έχεις δίκιο σε όσα γράφεις..τι πιο όμορφο απο την προσφορά και την αγάπη σε όλους...απλα πράγματα θέλει η ζωή,αληθινά μέσα απο την καρδιά!
    Τέλειες οι δημιουργίες σου!!Μαρέσουν παρα πολύ!Σε φιλώ να σαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαράκι πολύ όμορφα αυτά που γράφεις πάντα έχεις ένα καλό λόγο για όλους και αυτό δείχνει άνθρωπο πολύ πλούσιο σε αισθήματα και ευαισθησίες!!Να είσαι πάντα καλά και να σκορπάς απλόχερα την αγάπη και τη στοργή γύρω σου!!Οι δημιουργίες σου είναι εξαιρετικές μπράβο!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ με συγκίνησες Μαρία! Οι δημιουργίες σου όπως πάντα καταπληκτικές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαρία μου με συγκίνησες πολύ με όσα γράφεις!!!Η προσφορά και η αγάπη για όλους είναι πραγματικά ανεκτίμητα!Υπέροχες και οι δημιουργίες σου!!!Πολλά φιλάκια και να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σπουδαίο πράγμα η προσευχή...μακάρι να αναγνωρίζαμε τη δύναμη της! Τότε θα τρέχαμε όλοι σαν τον παππού της ιστορίας για να προσευχηθούμε όποτε και όπως μπορεί ο καθένας! Μακάρι Εκείνος να μας φωτίσει και να μάθουμε να προσευχόμαστε γιατί πλέον η τόση μόρφωση μας έχει κάνει να ξεχάσουμε την άλλοτε απλή επικοινωνία μας με το Θεό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oh Maria so sorry i didn't get to meet you . I was working all week and had Friday off to come and visit you at the exhibition unfortunately my son had an accident and we spent the evening in hospital ( lots of stitches in his hand ) I was really disappointed that I couldn't be there. Touching and beautiful words of wisdom and oh so true.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα Μαρακι!Και στα λόγια και στα εργα εισαι μοναδική!Οι προσευχες μας ακουγονται οταν ειναι απο καρδιάς, Εκεινος το ξερει!Να χαρουν τα δωρακια σου οι παραλήπτες, ειναι υπέροχα!!Φιλια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αχ!!Μαράκι μου!!!να 'μασταν κοντά και να μιλάμε με τις ώρες!!!!το μόνο που μας απέμεινε είναι η προσευχή σε Αυτόν!!!!και θα μας ακούσει...να σαι καλά Μαράκι μου!!!!τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χαίρομαι που τα κλουβάκια δεν έχουν μέσα πουλάκια!!!καλή εβδομάδα κοριτσάκι μου!!πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλη εβδομαδα να εχεις κοριτσι μου, ομορφη δημιουργικη και φωτεινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημερα Μαρακι μου....σε ευχαριστούμε που μας λές όμορφες....για να το πεί κάποιος αυτό θα πρέπει πρώτα να ειναι όμορφος εκεινο΄ς...καταλαβένεις την εννοια....οπως ο παππούλης....ετσι όμορφος πρέπει να ειναι ο κόσμος.....παντως τα χεράκια σου έκαναν παλι τα όμορφά τους...!!!!!! να εισαι καλά και παντα να σε προστατευει η Αγαπη Του..... φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!! ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ!! ΧΕΧΕΧΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μα τι έφτιαξαν πάλι τα χρυσά χεράκια σου, Μαράκι μου?!?! Απίθανα όμορφα! Σε θαυμάζω πάρα πολύ!!!! Και για έργα σου αλλά και για τα λεγόμενά σου... Πολλά φιλιά!
    Υγ κάτι γίνεται με το μπλογκερ και δεν μου εμφανίζει τις καινούργιες αναρτήσεις σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκυρο το υστερόγραφο, Μαράκι μου! Απ'ότι φαίνεται δεν ήμουν αναγνώστης σου... αναρωτιέμαι πως έγινε αυτό...

      Διαγραφή
  31. Καλή εβδομάδα Μαράκι μου!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γλυκά λόγια και δημιουργίες !!!!
    Όλο ευαισθησία κι ομορφιά !!!!

    Να σαι καλά , να δημιουργείς και να προσφέρεις !!
    (θυμάμαι και εκείνο το πανέμορφο χειροποίητο συρτάρι σου για την έκθεση )
    Χαιρετισμούς από Σάμο

    ΥΓ Μαράκι μου είχες αφήσει ένα σχόλιο σε παλαιότερη ανάρτησή μου , ήθελες να το ζωγραφίσω ως αγαπημένη σου φράση ? Σε παρακαλώ γράψε μου αν θέλεις αυτό ή κάτι άλλο, εντάξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σου Μαρακι μου ομορφο!!!!!!
    Η ψυχη σου ειναι κουκλα και τα χερακια σου χρυσα!!!!!
    Φιλακια απο μια νοτια νησιοτισσα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγκινητική η ανάρτηση σου Μαρία!! Εκείνος πάντα μας ακούει!!Ό,τι και να λέμε, όπως και να το λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αχ βρε Μαράκι, όμορφα τα έργα σου,αλλά κι όσα γραφεις μιλούν στην καρδιά μας!
    Να είσαι καλά κορίτσι μου, σ'ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαράκι μου γλυκό, πάλι κατάφερες να με συγκινήσεις! Γιατί , πολύ απλά, μιλάς στην καρδιά από την καρδιά σου! Μιλάς με την ψυχή σου που είναι τόοοοσο μεγάλη! Γεμάτη αξίες, ηθική, καλοσύνη, αγάπη! Τα φιλιά μου , γλυκειά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ!!!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ.... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.... ΚΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!! ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αχ βρε Μαρία μου, έχεις πάντα ένα μοναδικό τρόπο ν βάζεις στις αναρτήσεις σου μια γλύκα και μια τρυφερότητα που όλοι έχουμε ανάγκη. Να ΄σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διάβασα τα λόγια σου και αισθάνθηκα μια ζεστασιά..Όταν έχεις αυτή την ευλογία να έχεις τόσα συναισθήματα και την δύναμη να προσφέρεις ανιδιοτελώς..τα έχεις ΟΛΑ!Και τυχεροί όσοι είναι δίπλα σου!! Χαίρομαι που είμαι τόσο λίγο καιρό στον κόσμο των blogs αλλά βλέπω πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους,όπως και εσύ, που έχουν μια ανθρωπιά και αξίες άλλης εποχής που νοσταλγώ και ας μην την έχω ζήσει. Να'σαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νά'σαι πάντα καλά Μαράκι μου με τα όμορφα κείμενά σου και τα ωραία έργα σου !!!
    Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν έχω λόγια. . Οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες! Όταν βρεις χρόνο πέρνα από το σπιτάκι μου. Σε περιμένει ένα βραβειάκι! (http://basilikis-art.blogspot.com/2012/05/blog-post_31.html)
    Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μαράκι μου, μαγικό χεράκι μου.....
    Τι όμορφα τα λογάκια σου, άγγιξαν την ψυχή μου... Νάσαι καλά, γλυκιά μου και να μας δίνεις την αγάπη σου πάντα!
    Σε φιλώ και σου εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι δημιουργίες σου όπως πάντα εξαίσιες αλλά τα λόγια σου είναι λόγια καρδιάς!!!! Είσαι πιο μορφωμένη από πολλούς άλλους.Στην εποχή μας δυστυχώς έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος με την πραγματική σημασία της λέξης.Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που μας το θυμίζουν όπως είσαι και εσύ.Συνέχισε να μιλάς μέσα από την καρδιά σου και εμείς θα σ'αγκαλιάζουμε όπως μας αγκαλιάζουν τα λόγια σου.Πολλά φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΟ ΜΗΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πανέμορφες δημιουργίες Μαράκι μου γλυκό!!!Καλή επιτυχία στον Βασίλη!!!Να περάσει όπου επιθυμεί!!! Δεν μπορώ να αφήσω σχόλια, ελπίζω τώρα να τα κρατήσει!!!φιλάκια πολλά και την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλό μήνα Μαράκι μου!!!!καλή επιτυχία στο παιδάκι σου!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είναι πραγματικά υπέροχες οι δημιουργίες σου! Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ματιών μουυυυυυ!!!!! Πού είσαι; Μπες να δεις το blog της δράσης!!! Εύχομαι να είναι όλα καλά... Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μαρία μου, δεν έχω κάτι να πω!!! Με κάλυψες!!!
    Με συγκίνησες!!!
    Τι κι αν δεν ξέρει γράμματα ο άνθρωπος, πνευματικά μπορεί να είναι σκαλιά πάνω και από τον πιο εγγράμματο, μπορεί να είναι σκαλιά πιο μορφωμένος από κάποιον με στείρες γνώσεις. Και έχει και ασπίδα προστασίας την αγραμματοσύνη του, ενάντια στην έπαρση.
    Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από εγγράμματους, εξάλλου οι μαθητές του ήταν όλοι αγράμματοι.
    Μαρία μου σε ευχαριστούμε,
    Σου στέλνω την ειλικρινή αγάπη μου.
    Το δημιούργημά σου είναι πάρα πολύ όμορφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μαράκι μου που είσαι;καλό σκ!!!!πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή