7/17/2012

...ενας Διαγωνισμος με θεμα την Ελλαδα..με ομορφα δωρα..ειμαι η Σαντορινη.. .









Γεια σας φιλες μου..να σται καλα ..οπως ολα περνανε..θα περασει και αυτο..ειδατε για λιγες μερες το θεμα της ημερες αυτες τις καυτερες..ηταν αυτο..ο καυσωνας..λιγο ξεχνιομαστε..λιγο απο δω λιγο απο κει..ολα θα γινουν..πρωτα ο Θεος..
..Σημερα που εκανα βολτιτσες στα σπιτακια μας..χαρηκα πολυ με μια αναρτηση που εκανε η Φιλη..Ελενη Φλογερα.http://stamonopatiatisfantasias.blogspot.gr/.μου ηρθε μια Ιδεα..τι λετε..μου αρεσε πολυ..για ακουστε..ΚΑΛΕ ΝΑΙ..ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΔΩΡΑΚΙΑ..ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...
...Να βγαλουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..τα Νησια της..τις Θαλασσες της..τις Ομορφιες της.....ΣΤΗ ΦΟΡΑ..πως..για δειτε..ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ..ΝΗΣΙ..ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ..ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ..ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ,ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ..Π.Χ...ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ..ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ..ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ..ΘΑ ΓΙΝΩ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ..ΚΑΠΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ.Η ΚΡΗΤΗ..Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ..ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΕΝΗ ΦΛΟΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..ΠΟΛΥ..ΤΙ ΛΕΤΕ..ΞΕΚΙΝΑΜΕ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΝ ΩΡΑΙΟ..ΚΑΛΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ..
..ΩΡΑΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ..ΟΠΙΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ..ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΑΚΙ.
...Ξεκιναω λοιπον..με την ομορφη Σαντορινη..ο μυθος  θελει την Σαντορινη..να ρχεται απο τα βαθη της θαλασσας..Λεγεται Στρογγυλη..απο το σχημα της..γνωστη ΘΗΡΑ..ενας σεισμος στα τελη του 18ου με αρχες του 17ου αι π.χ. την κανει Σταχτη..Μια Πολη με σημαντικο λιμανι με μεγαλη αναπτυξη..Χτιστηκαν και θαυμαζουμε και σημερα ..τις ομορφες τοιχογραφιες στο μουσειο Προιστορικο Θηρας..τις φωτο τις δανειστηκα απο το ιντερνετ..και απο εναν καταπληκτικο Φωτογραφο..Οι φωτο δειχνουν το μαγικο ηλιοβασιλεμα..τα σποιτια στην Οια..η Οια απο ψηλα..τα Φηρα τη νυχτα..So we start .. .. with .. the beautiful Santorini Santorini legend .. to rchetai from the depths of the sea is said .. Round .. the shape of Thera .. Unknown .. An earthquake in the late 18th and early 17th century BC Ash to do .. A city with an important port with a large development built and admire .. and today .. the beautiful frescoes in the Museum of Prehistoric Thera .. the photo was borrowed from the the internet .. and by an amazing photographer .. The photos show the magical sunset .. the .. spoitia Oia Oia from Fira .. UP at night...Καπιος ειπε οταν φωτογραφιζε την Σαντορινη..και ειπε..παντα πιστευα οτι η φωτογραφια ειναι μοναχικο σπορ..το Αλωνισμα..μας δειχνει..ευλογημενη Γη..γεμιζεις την πονεμενη μου ψυχη..χαιδευεις με την σαρκα σου το ατοφιο καθαρο Χρυσαφι..το σταρι..
...Τωρα θα μου πειτε..τι λες τωρα..μες στη ζεστη.πλακα με κανεις..αλλα θα ηταν ολοι να δουν την Ελλαδα καπως αλλιως..να πατε να δειτε το μπλογκ της Ελενης..σ'ευχαριστω Φιλη..να σται καλα ομορφες..να περνατε ομορφα οπου και να ειστε..σας φιλω..Χρονια πολλα και σ'αυτες-ους που γιορταζουν..φιλακια πολλα πολλα..σας περιμενω..το δωρακι θα σας το δειξω πιο μετα...
                               ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΡΟΔΟ.... http://craftsm.blogspot.gr/..
                              ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΒΡΟ.......http://anastasia-fotis.blogspot.gr/.
                              ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...http://aspa-katathesipsixis.blogspot.gr/
..ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΦΙΣΑ..http://pitsina-crafts.blogspot.gr/
                              ΔΕΙΤΕ  ΤΓΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ..http://fanypap.blogspot.gr/
..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ-ΝΟΜΟΣ-ΑΤΙΚΗΣ..http://pnoi-anemou.blogspot.gr/
..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ..http://my-girlyworld.blogspot.gr/
..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ..http://decdimisaussi.blogspot.gr/search?updated-max=2012-07-17T08:39:00%2B03:00&max-results=7
..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ  ΛΑΚΩΝΙΑΣ.http://despina-myworld.blogspot.gr/
..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..http://confusedmindblog.blogspot.gr/
..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΗΛΟ..http://vasanakia.blogspot.gr/
..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ..http://kantomagapi.blogspot.gr/
.. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟ..http://voltastoneiro.blogspot.gr/
..ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΑΣΣΟ..http://littlemomentscount-andim.blogspot.gr/

44 σχόλια:

  1. Καλησπερα Μαρια η ιδεα σου ειναι καταπληκτικη !!!!
    Και το νησι σου υπεροχο !!!
    Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτική ιδέα!!!! Δηλώνω παρούσα...και θα είμαι...η Ναύπακτος!!!Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...θα πέσει να μας πλακώσει!!!Ίσως να σας δελεάσω κιόλας....να μας έρθετε...Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεροχη ιδεα! Κι εγω δηλωνω παρουσα και θα ειμαι ......πια αλλη?
    Η Ροδος μου!!!!! Θα σας τρελανω και θα σας ξεσηκωσω!!!!!!! Φιλακια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαράκι μου, τι μαγικές εικόνες! Αχ αυτή η Σαντορίνη, ονειρεμένες μου διακοπές!!
    Όμορφη η Ελλαδίτσα μας βρε παιδί μου, όμορφη!
    Σε φιλώ γλυκό μου Μαράκι και να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πάρω και γω μέρος με τον Έβρο!Πειράζει που είναι Νομός ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ax santorini..........................................!!!!!!!!exo paei ksana k ksana ...alla den tin xortaino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι τέλεια ιδεα!!η Σαντορίνη ειναι το αγαπημενο μου νησι! Λατρεμένη!! οσες φορες κι αν παω δεν χορταίνω την καλντερα!! Νησια τελικά ή απ΄ολη την Ελλάδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντως φοβερή ιδέα!! οι φωτογραφίες σου είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ! σίγουρα όποιος τις δει θα θελήσει να πάει!!!
    φιλάκια Σαντορίνη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφη ιδέα γλυκούλα Μαρία μου!!!Πειράζει να πάρω μέρος την άλλη εβδομάδα;; Τώρα μοιράζω μερικά σκυλάκια...καταλαβαίνεις... Ναι αλλά νικάς σίγουρα εσύ με την όμορφη Σαντορίνη μας!!! Διάλεξες το διαμάντι της Ελλάδας μας!!! Και το στήσιμο και η παρουσίασή σου τέλεια!!!Ε! δε θέλει και πολύ φιλοσοφία...Είσαι η μεγάλη νικήτρια!!! Παρ' ολα αυτά θα πάρω κι εγώ μέρος για να δείξω την όμορφη Κατερίνη μας με τις αρχαίες της ομορφιές και τις νέες της!!!!φιλάκια πολλά αγαπημένη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτική ιδέα!!! Οι φωτογραφίες είναι τόσο όμορφες.....λατρεμένη Σαντορίνη!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλως σε βρηκα Μαρια!Καλα εχω τρελλαθει και μονο με την ιδεα!Εννοειται πως θα λαβω μερος,δεν ξερω με τι αλλα κατι θα βρω.Θεωρω πως ειναι ηθικη υποχρεωση ολων να βοηθησουμε οσο μπορουμε.Ας δημιουργησει καποια μια φωτογραφια για να αναρτησουμε τον διαγωνισμο.Πρεπει να ενημερωθουν ολοι.Σε ευχαριστω που με ειδοποιησες.Φιλια Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαράκι καλησπέρα καλή μου!!Πολύ όμορφη η ιδεα σου και τι ωραιες φωτο μας εδειξες!!!Θα συμμετασχω σιγουρα αλλα πες μας σε παρακαλώ μεχρι ποτε μπορουμε να λάβουμε μέρος? και κατι ακόμη..οι φωτογραφίες θα ειναι δικες μας??Φιλια πολλά, αυτος ο διαγωνισμός θα μας θυμισει ποσο όμορφα μερη εχουμε και ποσο τυχεροι είμαστε που ζουμε στην Ελλάδα μας!!Θα ηθελα να ειμαι η Θάσος μιας και με πρόλαβες με τη Σαντορινη που τη λατρεύουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραία η ιδέα σου!!Υπέροχες και οι φωτογραφίες της Σαντορίνης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαράκι τι ωραία ιδεά!!! Μέχρι πότε έχουμε προθεσμία? Θα είμαι η Σπάρτη, ελπίζω να προλάβει να φτιαχτεί η μηχανή μου θέλω πολύ να συμμετάσχω! Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!!!
    ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ!!!!!
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!
    ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΠΟ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαράκι γλυκό και αγαπημένο, τι σκαρφίστηκες ??!!! Πολύ όμορφη και ...Ελληνική η ιδέα σου!! Δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω και με ποιό μέρος, αλλά θα το προσπαθήσω!! Αλήθεια, μέχρι πότε μπορούμε???
    Φιλάκια, να'σαι καλά , σ' έχω στο μυαλό μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαράκι πολύ όμορφη ιδέα και η παρουσίαση της Σαντορίνης πανέμορφη! Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σου! Σε φιλώ και σου στέλνω όλη μου την αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ωραία η ιδέα για διαγωνισμό με θέμα την Ελλαδίτσα μας!Θα προσπαθήσω να στείλω κι εγώ!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα Μαράκι
    Πολύ ωραία και η δική σου ιδέα που την πήγες λίγο πιο πέρα από τη δική μου. Χάρηκα πάρα πολύ. Θα επανέλθω να λάβω μέρος στο διαγωνισμό με φωτογραφίες από την Πόλη μου. Να ευλογήσουμε λίγο και ...τα γένια μας! Πότε λήγει ο διαγωνισμός?
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΟΥ!!!!!ΤΕΛΕΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ!!!!ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΟΣ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου Μαράκι! Τέλεια η ιδέα σου! Είμαι μέσα! Δεν μένω στην Ελλάδα αλλά το Σάββατο θα πάμε διακοπές στην Καβάλα,έτσι μπορώ να βγάλω φωτογραφίες από αυτό τον τόπο. Να τις περιμένεις. Οι δικές σου φωτογραφίες είναι υπέροχες, μαγευτικές. Καλή συνέχεια. Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μπράβο κοριτσάκι πολύ όμορφο το θέμα του διαγωνισμού σου!!!!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Είχαμε πολύ παρόμοια ιδέα όντως! Θα χαρώ πολύ να συμμετέχει όποιος ενδιαφέρεται από το μπλογκ στο #mydailydoseofGreece στο instagram!

    Μαρία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλώς σε βρήκα!! Είδα τον διαγωνισμό από την Αναστασία (starhomecraft) και έτρεξα να λάβω μέρος...Υπέροχη ιδέα και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι κάτι το συγκλονιστικό!!!! Καλό βράδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσο πληκτρολογούσα, είδα ότι έγραφα ακριβώς τα ίδια με την Confusedmind ακριβώς από πάνω! Κι εγώ σε βρήκα από την Αναστασία κι ελπίζω να προλάβω να βάλω κι εγώ τη δική μου συμμετοχή!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα Μαράκι μου!!!!!χάθηκα για λίγο και τώρα είδα τη φοβερή ιδέα σου!!!!!και φυσικά θα λάβω μέρος και θα βγάλω πολλές φωτογραφίες να δείξω!!!!!φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καταπληκτική ιδέα!!!
    Κι εγώ μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φοβερή ιδέα.Θα βγάλω πολλές φωτογραφίες και θα διαλέξω τις καλύτερες για σένα. Έχουμε κάποια χρονική διορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως το Κατερινιω μου..οχι πουλακι δεν εχει..να σαι καλα..σε φιλω

      Διαγραφή
  29. Πολυ ωραία ανάρτηση μου αρέσει πολύ η Σαντορίνη και πολύ καλή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!
    ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ...ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ωραία η ιδέα σου Μαρία και πολύ καλοκαιρινή!!!!!!!!!!!!!
    Μέχρι πότε ισχύει ο διαγωνισμός να δω αν προλαβαίνω κι εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα Μαρία μου!Πολύ ωραία ιδέα.. Κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετέχω κι εγώ με την Ζάκυνθο που είναι η μισή μου καταγωγή..!
    Σε φιλώ!Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ........!!!!!!!!!.
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΗ!!!

    http://pitsina-crafts.blogspot.gr/2012/07/blog-post_23.html

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....!!!!

    ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕΣ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα πάρω κι εγώ μέλος με την Κεφαλλονιά! Πολύ ωραία η ιδέα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ όμως να το κάνω απλόουντ προς το παρόν.. θα είναι έτοιμο μέχρι αύριο το απόγευμα.. συγγνώμηη:/

      Διαγραφή
  36. http://pnoi-anemou.blogspot.gr/2012/07/fox-village.html
    Εδώ η ανάρτησή μου...με το μαγευτικό Αλεποχώρι!!χαχαχαα οχι οτι περιμενω να κερδισω τον διαγωνισμό , αλλα προτίμησα να σας δείξω που περνάω τα Σαββατοκύριακά μου! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έτοιμη και η περιήγηση στην όμορφη Πάτρα...Φιλιά!!
    http://confusedmindblog.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα Μαρία και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ,
    ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!
    Μου άρεσε η ιδέα σου (αν κι έχω ξανακάνει αφιέρωμα στη Σάμο) !!
    Πολλά φιλιά και χαιρετισμούς από το νησί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαρια ετοιμη η συμμετοχη μου με την γιορτη καστανου στα Πετροκερασα.Περνα μια βολτα απο το σπτιτακι μου να την παραλαβεις.Πολλα φιλια Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή