11/20/2012

..Ειμαστε οι Εθελοντες της Αγαπης..






Μου θυμιζει κατι αυτο που γινεται..ετοιμαζομαστε και φτιαχνουμε διαφορα..ειμαστε σαν τα μικρα ανθρωπακια του Αγιου Βασιλη που ετοιμαζουν διαφορα δωρα..στελνουμε μυνηματα..περνουμε τηλ..πω πω δουλειες..θα μπορουσαμε να γυρισουμε μια ομορφη ταινια..και να την λεγαμε..Εσεις κι Εμεις..φαντασια και μονο θελει..να ειστε καλα..γινεται του μλογκ λοιπον..θα σας δειξω διαφορα..θελω να παρω μερος με το παπουτσι το ξυλινο..στην ομορφη προσκληση..το πιο ομορφο στολιδι..http://parentsland-gr.blogspot.gr/πρεπει να σκορπαμε θετικη ενεργεια..χαρα γελιο..να μην ειμαστε  κατσουφιδες..να πω κατι..να ανοιξουμε την καρδια μας διαπλατα..να κανουμε επισκεψεις σε ατομα που το χουν αναγκη..στα γεροντακια μας..παππου γιαγια..σε αγνωστους μια Καλημερα..ειναι τοσο σημαντικα..να διωργανοσουμε με διαφορους φιλους ..να κανουμε γλυκα διαφορα..και να κανουμε στην γωνια της γειτονιας μας μια γιορτουλα για συνανθρωπους μας που μας εχουν αναγκη..να παρουμε τα παιδια της γειτονιας και να πουμε τα καλαντα..να μαθουν τα παιδια τον Εθελοντισμο..την ομαδικοτητα..ολα αυτα και αλλα πολλα..να σκορπισουμε στις ψυχες των Ανθρωπων..να γεμισουμε την δικη μας Ψυχη..με χαρα Ελπιδα..με γελιο..με Φως..να γινουμε.. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου..φετος τα Χριστουγεννα..να γεμισουν ΦΩΣ..σαν τα κερακια που χορευουν οι φλογιτσες τους..ετσι να σκορπισουμε κι εμεις το ΦΩΣ τους..μην ξεχναμε τα δικα μας..τους Κουμπαραδες μας..που μας περιμενουν στην Θεσσαλονικη...και ολα τ΄αλλα που συμβαινουν κοντα μας..να ειστε καλα..να περνατε καλα και να Δημιοργουμε ομορφα πραγματα..ειναι παντως πολυ ομορφο οταν κανεις ενα Δωρακι..βλεπεις ποση χαρα γεμιζει το προσωπο..σας φιλω..

37 σχόλια:

  1. Εθελοντές της αγάπης..πόσο υπέροχο αυτό!
    Μαρία μου χάθηκα, είχα τον αρραβωνιαστικό μου στο νοσοκομείο με κάτι πολύ σοβαρό που κινδύνεψε η ζωή του και τώρα βρίσκω τους ρυθμούς μου..'Εχω χαθεί από πολλά μπλογκς..Ελπίζω να είσαι καλά.. Καλή συνέχεια καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία μου να είσαι καλά και να σκορπάς θετική ενέργεια σε όλους μας. Το πιο όμορφο στολίδι νομίζω ότι το έχεις φτιάξει εσύ με το στολισμένο παπούτσι σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία μου καλησπέρα!Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,μού αρέση πολύ έτσι πού τό θέτης φίλη μου!Πολύ δύσκολοι οι καιροί πού ζούμε,καλό βράδυ,πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Μαρία μου!
    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ! Τι όμορφο ακούγεται!
    Ας κάνουμε ο καθένας ότι περνά από το χέρι μας.
    Μου άρεσε πολύ το παπουτσάκι! Καλό βράδυ! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε σαν τους νάνους στο εργαστήρι του Αι Βασίλη!!! Χα χα χα!!! Δεν υπάρχει ομορφότερο απ'το να δίνει κανείς αγάπη!!!! Πανέμορφες οι δημιουργίες όπως πάντα απίστευτες!!!! Πολλά φιλάκια φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφες οι δημιουργίες σου Μαράκι μου για ακόμη μια φορά!Όμορφες και πάλι οι σκέψεις σου και οι ευαισθησίες σου!!μπράβο κ καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έφτιαξες πάλι και τι δεν έφτιαξες,αυτά τα χέρια σου ότι πιάνουν το μαγεύουν!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hi! I love the shoes, it' s fantastic and perfect. You made a clever and beautiful job.
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαράκι μου γλυκό, τέλειο το παπούτσι, και το πινακάκι επίσης!!φιλάκια και "εθελοντές αγάπης"!!!Όπως τα λες!!Μακάρι να μπορούμε!!!φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι πιο ωραίο: ένα τεράααστιο εργαστήριο απ'άκρη σ'άκρη της Ελλάδας! Για να δώσουμε αγάπη! Ευρηματικός ο τίτλος σου ! "Εθελοντές αγάπης"!!!
    Μαράκι, έκανες πάλι τα μικρά αλλά μεγάλα σε καρδιά θαύματά σου! Να'σαι καλά, κορίτσι ! Αγκαλιά μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαράκι μου καλημέρα!!!!!!!!!
    Πανέμορφα όλα!!!!!!!!!!
    Σε φιλώ ψυχή μου!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαράκι μου καλημέρα!!!!Εθελοντές της ΑΓΑΠΗΣ!!!!όπως το λες!!!!εύχομαι πάντα να μπορούμε να βοηθάμε!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εύχομαι να έχουμε πάντα την όρεξη, τη διάθεση και όλα τα άλλα απαραίτητα μέσα για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος παρά μονάχα την ψυχική μας ικανοποίηση!!! Ο εθελοντισμός είναι μεγάλη λέξη και πρέπει να την τιμάμε όπως της αξίζει!!!
    Τα καλούδια σου είναι πολύ όμορφα, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις Μαράκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Lovely!!!! I like the shoes!!!
    Have a good week! and my G+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι όμορφη ανάρτηση, αισιόδοξη, γεμάτη αληθινή αγάπη!!!
    Μαρία μου, εύχομαι το παζάρι της αγάπης να πάει πολύ καλά!!!
    Πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες.
    Σου στέλνω την αγάπη μου Μαρία μου1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αιθελοντές αγάπης!Μεγάλη κουβέντα και όμως τόσο απλή!Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!Μακάρι να είσαι καλά, να μπορείς να βοηθάς πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Μακάρι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για όλους τα πιο φωτεινά.Το παπουτσακι σου τέλειο βγαλμένο από άλλη εποχή,και το καδράκη σου στο πνεύμα τον ημερών που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο Μαρία μου, όμορφα τα είπες και όμορφα τα έκανες κιόλας!
    Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαράκι μου είναι όλα υπέροχα , η ζωγραφιά με το κοριτσάκι έγινε η αιτία να γράψω το κειμενάκι για το διαγωνισμό του Δελφνιού σε ευχαριστώ καλή μου , θα στο στέιλω με mail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή επιτυχία να έχεις στο διαγωνισμό... αν και είναι σίγουρη με μια τόσο όμορφη δημιουργία!!! Αχ, Μαράκι μου, αν σκέφτονταν όλοι σαν εσένα θα ζούσαμε σ' έναν κόσμο πραγματικά Αγγελικά πλασμένο!!!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαράκι μου... ο εθελοντισμός ειναι αυτός που μας κανει να νιώθουμε πως είμαστε ανθρωποι...μακαρι να σκεφτεαι όλος ο κοσμος τόσο όμορφα......να προσφέρεις στον συνάνθρωπο....αυτό ειναι και το μεγαλείο της αγάπης...πολύ όμορφο και το στολίδι σου ..γαι τον διαγωνισμό... καθε επιτυχία σου ευχωμαι... φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εθελοντές αγάπης, η χαρά της προσφοράς... Το παπούτσι είναι πραγματικό έργο τέχνης!!!!!Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα τι φοβερό που είναι!! Και η ανάρτηση όλη βασικά πολύ γλυκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ όμορφα όλα!!!Και οι δημιουργίες σου και τα λόγια που τις συνοδεύουν!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μαρια μου γλυκο μου πλασμα, φτιαγμενη για να δινεις χαρα εισαι:)
    σε φιλω γλυκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχες δημιουργίες!!!
    Πολλή ζεστή κ' πολλή τρυφερή ανάρτηση!!!
    Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρία μου τι όμορφη ανάρτηση, φωτεινή, σαν κι εσένα Μαρία μου!!!
    Η ευχή σου και ευχή μου!!!!
    Πολλά φιλιά Μαρία μου!!!
    Να έχεις ένα όμορφο και ευλογημένο μήνα!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ήρθαν τα υπέροχα ημερολόγια σου που στέλνεις στο μπαζάρ για τα παιδάκια με ειδικές ανάγκες και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!οι υπεύθυνοι του μπαζάρ έχουν κατενθουσιαστεί με τις δημιουργίες σου!!!!!!!!!!!!είναι ονειρεμένες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!πάρα πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. What i don't realize is in fact how you are no longer really much more well-appreciated than you might be right now. You are so intelligent. You recognize therefore considerably relating to this subject, made me personally imagine it from numerous varied angles. Its like women and men are not interested until it is something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs nice. Always handle it up!
    my web page > erinmore balkan mixture

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλη επιτυχια γλυκια μου!υπεροχη αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you
    writing this post and the rest of the site is extremely good.
    Also see my web page - amphora tobacco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα υπέροχα ημερολόγια που έστειλες για το μπαζαρ των παιδιών!!!όποιος τα βλέπει ξετρελαίνεται!!! να είσαι καλά κοριτσάκι μου!!!πάρα πολλά φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. I know this website presents quality based content and
    other information, is there any other website which gives such information in quality?
    Also see my web page :: amber leaf 50g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα Μαράκι!!!! Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά δεν τα καταφέρνω μέρες τώρα!!! Πάρε με, όταν μπορέσεις!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή