3/16/2013

..H Eγρηγορση των Εργων..το Ταλαντο..

                                           ..εδω ειναι μεσα το μαγαζι..
                                              ..Στοα απο την πανω μερια..
                                            ..και η κατω μερια..της Στοας Λαζαριδη..
...Καλησπεραααααααααααααααααααααα...τι μου κανετε..να ειστε ολες καλα..μου λειψατε..πολυ πολυ..αν και δεν μπαινω συχνα στην μικρη μας Γειτονιτσα..αλλα σας βλεπω που και που..ο Θεος να ναι παντα Μαζι σας..στα  ευκολα και στα δυσκολα..ολα μα ολα του Θεου θα γινουν..ετσι πιστευουμε και για το Μπαζαρ Αγαπης..το δικο μας Μπαζαρ..Σημερα πηγα εβγαλα φωτο την αιθουσα που θα στησουμε τους ομορφους Θυσαυρους μας-σας..ειναι σε μια ομορφη περιοχη της Πολης..μεσα σε μια Στοα..την Στοα Λαζαριδη..μας την εδωσαν Εθελοντικα....O Αγροτικος Συνεταιρισμος Πτολεμαιδος..ειναι ενα μαγαζι.. που εκει θα γινει μια ακομη Δραση..απο τους Ζωγραφους της Πολης..και αυτοι θα δωσουν την ομορφη πινελια τους σε αυτους τους ανθρωπους που μας εχουν τοσο  αναγκη..μετα .θα παρουμε Εμεις την Σκυταλη..θα στησουμε ενα ομορφο Γαιτανακι.θα χτισουμε .ενα ομορφο ονειρο..θα ριξουμε μεσα στο ποταμι με ορμη το νερο..να ξεδιψασουν οι  ψυχουλες ομορφες..θελω να σας διαβασω κατι που εχω στα χερια μου..Η εγρηγορση των Εργων..Ματθ.25 '14 -30 ..Σ'ολες τις διηγησεις Του τονιζεται η αναγκη της ετομοτητας και εγρηγορσεως των ανθρωπων η οποια αργει μεν αλλ'ερχεται τελειως ξαφνικα και απροειδοποιητα..ΤΟ ΤΑΛΑΝΤΟ..ολοι εχουμε απο ενα Ταλαντο..ας κατσουμε να σκεφτουμε πως θα το πολλαπλασιασουμε..το χαρισμα που λεμε εμεις..ειναι το Δωρο που μας εδωσε εδωσε ο Κυριος σε μας..ειναι η Δωρεα..στο Συνανθρωπο μας..ειναι η ψυχη που θα γεμισει..και θα χαρει Εκεινος..Γι'αυτο δεν Ντρεπομαι να ζυτιανεψω απο σας..τις ομορφες Δημιουργιες που κανεται..τα μικρα Θαυματα που θα βαλουμε στο μικρο μας καστρο..δεν Ντρεπομαι να ζητησω την Βοηθεια σας..για Εκεινους..σας περιμενουμε λοιπον στην Πολη μας..αλλαξαμε την ημερα εναρξης..το Μπαζαρ Αγαπης θα γινει..στις 15 -με 20 Απριλη...θα ειναι Μαζι μας Η Ομαδα Αλληλεγγυης Πολιτων Εορδαιας..το Μουσικο Ωδειο Εορδαιας..και πολλοι αλλοι..σιγα σιγα θα σας λεω τους φορεις τις ομαδες τους συμπολιτες που θα ειναι Μαζι μας..Δεν θα πιστεψετε τι εκανα..εσβησα την σελιδα της αναρτησης..και την ξαναγραφω απο την αρχη..λιγο υπομονη..μου εγραψαν τρεις φιλες..στο Μπλογκ..αν θελουν ας επαναλαβουν το μυνημα.. ..μην ξεχναμε και τους Κουμπαραδες στην ομορφη Πατρα..τα Ρολογια μας στην Αθηνα..Να σται καλα..ο Κυριος να σας εχει ολους καλα..θα ειμαστε Ολες Μαζι..στην Χαρα και στην Λυπη..ολα μα ολα του Θεου θα γινουν..Ευλογημενη Σαρακοστη να εχουμε..να περασεται ομορφα..σας φιλω..ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..mlefkopoulou @yahoo .com ..οτι θελετε  εδω θα ειμαι..φιλιαααααααααααααα....

13 σχόλια:

  1. «ειναι η Δωρεα... στο Συνανθρωπο μας...»
    Αυτό είναι το πιο σπουδαίο, αυτό !

    Καλή Σαρακοστή Μαρία :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκειά μου Μαρία, μπράβο και πάλι για την όμορφη προσπάθεια!
    Σου έστειλα mail, περιμένω απάντησή σου!
    Φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το στήσατε το γαϊτανάκι σας κορίτσια!!! Καλή Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή!!!!! Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία μου σου έστειλα μέιλ αλλά μου ήρθε αυτόματο μήνυμα ότι δεν παραδόθηκε, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα , δοκίμασε πάλι είναι έγκυρο , το δικό μου πήγε , καλό βράδυ

      Διαγραφή
  5. Μαρία μου πόσο χαίρομαι για την αισιοδοξία και την καλή σου διάθεση , είμαστε κοντά σου.
    Φιλιά και καλή σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία στο παζάρι Μαράκι μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε, με υγεία!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία μου σ' ευχαριστώ πολύ για το όμορφο απόγευμα που μας χάρισες. Εύχομαι το μπαζάρ να έχει καλή επιτυχία. Καλή Σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΜΑΡΙΑ !!!!ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία καλή Σαρακοστή!! Καλή επιτυχία. Σου στέλνω email για να μου πεις που να στείλω τα κοσμήματα.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρακι καλη Σαρακοστη και καλη επιτυχια στο παζαρισας!!!
    σου εστειλα μαιλ πριν μια βδομαδα ...δεν ηρθε????????
    θελω διευθυνση για να στειλω και εγω κατι για το παζαρι σας!!
    φιλια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή