4/07/2013

...Στην τελικη ευθεια..Μια επισκεψη..εργα των Κοριτσιων για την Θηβα..




                                          ...το εργο της Μαριας..
                                                ...το εργο της Νινας...                            
                                                      ..το εργο της Μαριας Σ..
                                                     ..το εργο της Νουλας...
                                           ...το εργο της Σπυριδουλας...
.........                                       το εργο της Κικης...με πολυ ομορφη ιστορια..
                                                    ..και το εργο της Δεσποινας...
                                                ..εδω τα Κοριτσια ποζαρουν....



....Καλημερα...Ευλογημενη Κυριακη..ολα του Θεου να γινουν..να σται καλα ομορφες..μου λειψατε πολυ..αρια και που μπαινω να σας δω..διαβαζω διαφορα..εισται ολες καλα..Πλεον ειμαστε για την τελικη ευθεια..και θα γινουν ομορφα..Θελω να πω ενα Μεγαλο  Ευχαριστω στις Μπλογκερς που συμβαλουν με τις δημιουργιες τους..εχουμε ακομα μια βδομαδα...αλλα θα κανω αναρτηση τωρα,γιατι μετα θα πεταμε...Σας ευχαριστω που ειστε κοντα μας..Κοντα τους..ειναι οτι καλυτερο πλεον στις μερες μας..ειναι η Απαντηση προς τον Κυριο..οτι ειμαστε Μαζι  Του..οτι ειναι Μαζι Μας..ειναι υπεροχο το συναισθημα τς Προσφορας..και Μεις το Καταφεραμε πολλες φορες..ΜΑΖΙ..στησαμε μια γραμμη ενος τρενου..εχουμε γεμισει τα βαγονια του με υπεροχες Δημιουργιες και ταξιδευουν Παντου..Για μενα το Μπαζαρ Αγαπης ειδη εχει γινει..εχουν αναψει οι μηχανες σφυρα το Τρενο της Προσφορας...και ξεκινα υπεροχα ταξιδια..Μην Ξεχναμε το Μπαζαρ που θα γινει στην Καλαμπακα..με θεμα Δημιουργιες πανω στο Ξυλο..μην Ξεχναμε τους Κουπμαραδες..στην Πατρα..μην Ξεχναμε τα Ρολογια μας στην Αθηνα...παμε για αλλα τωρα..Χθες ειχαμε μια ομορφη επισκεψη στην Γωνια μας..Μια Φιλη Μπλογκερς..Η Αννιω...μαζι με την αδελφη της..την Κατερινα...περασαμε Υπεροχα..να εισται καλα..μας εφεραν τους Θυσαυρους για το Μπαζαρ..τι ομορφα μαξιλαρια..χρωματα..πολυ ομορφα δουλεμενα..τι ομορφα σχεδια..σ'ευχαριστω Αννιω μου..να σαι καλα..τι χαρα που ειχα..και ειχαν..γνωρισαν το Καστρο της Πριγκηπεσσας μου..φιλια πολλα ....Τωρα θελω να σας δειξω εργα των Κοριτσιων μου.. που εκαναν για να τα στειλουμε στο δικο τους Μπαζαρ.που θα γινει.http://xeblogarisma.blogspot.gr/..για δεστε το..για να βοηθησουν οπως μπορουν..ετσι εβαλα τα Κοριτσια μου να κανουν κορνιζες με γυψογαζα..αυτο εγινε και μαθημα..ετσι τα υπεροχα εργα τους ειναι ετοιμα..Να εισται ολοι καλα..ολα θα γινουν..να εχουμε εμπιστοσυνη στον Κυριο..πως περιμενουμε τον Γιατρο να μας δωσει την Συνταγη με τα φαρμακα..ετσι γινεται και με τον Κυριο..η Συνταγη..ειναι η  Προσευχη..Θα τα πουμε οταν λαβει τελος  το Μπαζαρ..εχουμε να δειξουμε πολλα..και να πουμε πολλα..οσες θελετε να στειλετε..εχουμε σχεδον μια βδομαδα..η εναρξη θα γινει 15 -20 Απριλη..τωρα ξεκιναμε με το στησιμο..θα σας τα δειξω ολα μα ολα καρε καρε..Λοιπον σας φιλω γλυκα..Ο Κυριος να ειναι Μαζι σας.....

15 σχόλια:

  1. Καλή συνέχεια κορίτσια, υπέροχες οι δημιουργίες σας και για καλό σκοπό.Πάντα να προσφέρετε. Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα να πάνε θαυμάσια!!!
    Τόσο θαυμάσια, όσο και τα έργα σας!!!
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wonderful frames and scrap creartions!!! A lot of marvellous things come out of your laboratory!
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία να είστε όλοι καλά !!!μπράβο σας για όλη την δουλειά,προσπάθεια και τα υπέροχα έργα σας!!καλή δύναμη σας εύχομαι και όλα να γίνουν όμορφα και όπως τα επιθυμείτε!!καλή επιτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. º° ❤♫°
    Olá, amiga!
    Lindos trabalhos.
    Bom domingo!
    Boa semana!

    °º♡♡♫
    °º♡ Beijinhos do Brasil.
    º° ♡ ❤♫°

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαράκι μου!!!!!πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί κοντά σας και να φτιάχνουμε όλη μέρα!!!!!θα σου στείλω e-mail!καλή συνέχεια γλυκιά μου!!!!!!φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία καλημέρα,
    Γέμισαν τα μάτια μου ομορφιές μετά την επίσκεψη στο όμορφο εργαστήρι σας...Στις φωτογραφίες φαίνεται μισή η ομορφιά και η τέχνη που έχουν όλα αυτά που φτιάχνεται...όλα πεντάμορφα, καλοδουλεμένα...με αγάπη.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο bazzar και να χει μεγάλη επιτυχία!!
    Σ ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία, να σαι πάντα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και εμείς περάσαμε τέλεια και ενθουσιαστήκαμε με τις όμορφες δημιουργίες ,την αγάπη και το μεράκι για τα πραγματάκια που φτιάχνετε...συνεχίστε έτσι καλή δύναμη και πολλα συγχαρητήρια για την προσφορά σας ..το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα ξαναπούμε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία μου φτιάξατε όμορφα πράγματα για το σκοπό αυτό , ζηλεύω που δεν μπορώ να είμαι κοντά σας να νιώσω τον παλμό της προετοιμασίας.
    Να είστε όλοι καλά και με ένα υπέροχο αποτέλεσμα .
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εισαστε ολες Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο... μπράβο... μπράβο.... Τι άλλο να πω βλέποντας τις προσπάθειες σας, τη δουλειά σας και τις θαυμαστές δημιουργίες σας!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    Μαρία μου,
    Στις 3/4/’13 σου έστειλα δέμα με κάποιες χειροτεχνίες μου, μέσω ΕΛΤΑ.
    Αρ. παραστατικού: 03115021600035377
    Ελπίζω να τα έχεις λάβει!!!!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο θα ήθελα να ήμουνα μαθήτρια σε αυτή την χαρούμενη τάξη!! :)
    Οι δημιουργίες σας είναι υπέροχες!! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!
    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ , ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή επιτυχία κορίτσια να εχετε... ολα να πανε καλά με την δύναμη του Θςού να προσφερετε παντα.. για το καλό σκοπο .. αυτην την φορα δεν πρόλαβα να στήλω κατι.. αλλα θα το κανω στην επόμενη εκθεση σας... με πολύ χαρα..φιλια...πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαράκι μου, απόλαυσα τα καταπληκτικά έργα σας!!!Υπέροχα όλα!!Τι ταλέντο;!!!Μπράβο σας!! Καλό σας Πάσχα γλυκούλες μου!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή