11/20/2011

♥♥♥..λιγο απο ολα...♥♥♥














ηθελα να σας δειξω κατι lo..που εκανα στην αρχη..σ΄αυτες τις δουλειες εχω κανει δικες μου τεχνικες..τα αξεσουαρ που εχω βαλει τα εκανα απο τα ιδια υλικα για τις καρτες...τωρα μερες που ειναι.. βλεπω οτι τα γλυκα μου φιλαρακια αρχιζουν να προχωρανε προς την ευθεια του αριθμου 100...προσεξτε τωρα τι θα γινει..θα μοιρασουμε δωρακια..τι ομορφα που θα ναι..αυτος που θα κλεισει τον αριθμο 100♥♥♥γνωστος η αγνωστος θα παρει δωρακι..και 5 ομορφα κοριτσακια..θα το κανω ποιο δυσκολο για μενα.. με την κληρωση που θα γινει θα μου στειλεται φυσικα με κληρωσει ολα αυτα..θα μου στειλεται φωτο σας για να σας κανω ονειρεμενα lo..ωραια..τα ονοματα που θα γραψω δεν θα ειναι στην κληρωση...γιατι θα εκανα παγαποντια μετα..θα τα εβαζα ετσι κι αλλιως αν  δεν εβγαιναν και δεν θελω να το κανω ετσι ..θελω να ειμαι ενταξει μαζι σας...τα ονοματα που δεν θα μπουν στην κλειρωση ειναι..Κικη,Ρενα,Δεσποινιω,Αλεξ,Μarie,Χρυσα,Πιζιζι...τωρα μπορει να σας φανει ολο αυτο καπως.. τι θελω να πω..θελω να πω οτι δεν με ξερεται και δεν σας ξερω...πιστευω ομως οτι ειμαστε καθαρα χαρτια..και θα καταλαβω αν δεν θελεται να γινει αυτο..ενταξει κοριτσια  διπλα στο μυνημα βαλτε μου ενα ! μια♥ μια φατσουλα που δεν ξερω να την βγαζω..δεν μου το εδειξε ο γιος μου ακομα..οτι θελεται εσεις...ενταξει..φυγαμαι..ειμαι πολυ χαρουμενη που θα σας κανω δωρακια..πολλα φιλια και αγκαλιες..να στε καλα που θα περναται.......ααα σας δειχνω  τα lo..και την δουλεια τους..

46 σχόλια:

  1. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑΣ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διπλα στο μυνημα που θα αφηνεται βαλτε κατι που σας αρεσει ενα ! μια ♥ οτι θελεται για να το γραφω και να κανω την λιστα σας..για το lo...ετσι θα υπαρχει συμετοχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ!!!!!
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαράκι μου!!! Ήμουν σίγουρη πως κάτι είχες στο μυαλό σου για Χριστουγεννιάτικα δωράκια!!! Τυχερά τα κορίτσια που θα παίξουν!!! Εγώ δεν συμμετέχω λόγο προσωπικής φιλίας αλλά απολαμβάνω τα δώρα σου έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα κλάψω!!! Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Μαρία!!!!Φανταστικές,ωραίος συνδυασμός χρωμάτων και υλικών!!!!!Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου και τα καλά σου λόγια!!!!Φιλάκια*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια!τέλεια!τέλεια!Όλα πανέμορφα!!!Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι το νούμερο 78 ,με ξάφνιασες ομολογώ ,είναι εξαιρετικά τέλεια όλα όσα έχεις κάνει και επειδή όπου γάμος και χάρα η Βασίλω πρώτη και καλή έτσι και γω βουρρρρρρ στο παιχνίδι με τα δώρα !!!!!!φιλιάαα και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Μαρία μου! Όλα όσα φτιάχνεις είναι πολύ όμορφα, έχεις το δικό σου ξεχωριστό στυλ! Μπράβο σου!!!! Να χαίρεσαι την πριγκίπισσα και τον βασιλιά σου!!! Καλή εβδομάδα και να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ Νο 79....Εδώ Νο 79.... Καλεί Μαρία για να της πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά της λόγια!!!!
    Μαρία μου, καλώς σε βρήκα. Τα έργα σου με εντυπωσίασαν, είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, μπράβο σου.
    Επειδή ούτε εγώ ξέρω να βάζω καρδούλες, θα σου βάλω αστεράκια *********
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτιάχνεις πανέμορφα πράγματα! Η κάρτα με τον πύργο είναι πολύ πρωτότυπη αλλά είδα καλά? Γράφει και τ'όνομά μου? Είναι μεγάλη μου τιμή και σ'ευχαριστώ πολύ!!! Εύχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου! Να'σαι πάντα καλά με την οικογένειά σου! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα..θελω να καταθεσω..ολο αυτο που γινεται με τα δωρακια απο ολες τις...[blogoφιλες]..πιστευω βαζουμε ολη μας την αγαπη,φαντασια,θετικη ενεργεια,πολλες θετικες ωρες..ολα αυτα γινονται για σας- μας...πλεξαμε εναν ομορφο ιστο...χρωματιστο..δημιουργικο....πιστευω να ειναι σεβαστο γιατι αυτο αισθανομαι εγω..και μερικες φορες υποκλινομαι σ΄αυτο που βγαζουν και μας το δειχνουν..να στε καλα ολες σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ΄μαι κι εγώ!!!Καλημέρα φίλη μου...Δημιούργησες πάλι!Καλέ τι ωραία πρόσωπα είναι αυτά!Να τα χαίρεσαι!Εύχομαι πολλούς αναγνώστες και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις,όπως άλλωστε μας έχεις συνηθίσει!Καλή σου βδομάδα!Σε φιλώ!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ για το κάλεσμα!!!! Οι δημιουργίες σου είναι πολύ όμορφες και ξεχωριστές. Χαίρομαι που ανήκω στους αναγνώστες σου :0)! Καλή σου εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ ομορφα ολα οσα φτιάχνεις και πρωτότυπα! Σου ευχομαι να χιλιασεις τους αναγνώστες σου! φιλια! :-* (φιλακι ειναι αυτο...χαχχαα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο σου Μαρία!! Έφτιαξες πάλι πολύ όμορφα πράγματα!! Καλή εβδομάδα!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ♥ και εγώ και εγώ!!! ειδικά αυτό με το φτερό παγονιού είναι υπέροχο!!!! ^_^ ♥

    ♥ φιλιά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τοσο όμορφα όλα !!!Καταπληκτικά φτιαγμένα και μαρεσει πολύ το προσωπικο σου στυλ !!μπράβο Μαρία!!Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!Και καλη συνέχεια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mαρια μου πολυ ομορφα αυτα που φτιαχνεις!!! Θελω κι εγω να παιξω!!!χαχαχα!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαράκι είμαι εδώ,ήδη αναγνώστης,με μια αγκαλιά ευχές για όμορφες αναρτήσεις κι ομορφότερες δημιουργίες,τώρα η συνέχεια σε σένα...
    Φιλάκιαααααααααααααααααα με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανέμορφες οι δημιουργίες σου Μαρία μου!!!Κι εγώ,κι εγώ στην κλήρωση κορίτσια!!!Φιλιά πολλά!:-) *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για σου Μαράκι και σε ευχαριστώ πολύ που με κάλεσες, από ότι κατάλαβα εγώ είμαι εκτός κλήρωσης (μεγάλη μου τιμή),δεν κατάλαβα όμως τι άλλο πρέπει να κάνω,α να βάλω και ένα αστεράκι*
    Τι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τι ομορφα πραγματα που φτιαχνεις!! λιγο με αποσυντονισες με οσα ελεγες για την κληρωση κ τα δωρακια κτλ αλλα δεν πειραζει..σ ευχαριστω για την επισκεψη κ στο σπιτακι μου... λοιποννννν θελεις καρδουλα ετσι??η οποια βγαινει αν γραψεις κοντα το < κ το 3 δλδ ετσι <3 ..τωρα δεν γνωριζω εδω αν εμφανιστει..αλλαααααααααα εγω το προσπαθησα χαχαχα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κ ομως δεν βγηκε χαχαχα πειραζει?οχιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αλλα υπαρχει παντα κ το γνωστο c/p ♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαριστώ για την επίσκεψη!!! Ο Πύργος του Άιφελ στην προηγούμενη ανάρτηση μου άρεσε πάρα πολύ! Συνέχισε έτσι! Είναι όλα πολύ όμορφα! Θέλω κι εγώ ένα δωράκι!!!!!!<3!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαράκι τι ωραίες δημιουργίες είναι αυτές!Εύχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!Πολλά φιλιά!♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ!!!!!!!! ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι όμορφες κορνιζούλες έφτιαξες Μαράκι!!Εύχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να χαίρεσαι τα παιδάκια σαου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρία μου, σ'ευχαριστώ καλή μου! πανέμορφες κορνιζούλες!!! Να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!καλή μας επιτυχία!! φιλάκια.♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΡΙΑ πρωτότυπες και πανεμορφες δημιουργίες που έχουν το δικό σου στίγμα και ξεχωρίζουν...δεν κατάλαβα τι ακριβως...ζητάς...σου ευχωμαι ενα καλό βραδυ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαράκι μου πάντα ότι φτιάχνεις είναι υπέροχο..και μου αρέσει πολύ..θα χαρώ να γίνω ένα lo..άσχετα άμα δεν ξέρω τι είναι..φαντάζομαι πάντως..πολλά πολλά φιλάκια !!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είμαι εκτός συναγωνισμού δηλαδή???:D
    Δεν θα σου στείλω φωτογραφία,αλλά...θα σου την φερω!Αφορμη για συναντηση!Θα παρουμε και την Κικη και θα παμε για καφεδακι!Δεν ξερω ποτε θα γινει αυτο,ελπιζω ομως πολυ συντομα! ;)
    Σε φιλω και σ'ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!:)
    ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δηλώνω κι εγώ συμμετοχή <3 πολλά γατοφιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kι εγώ που δεν ξέρω να βάζω καρδούλες και φιλάκια βγαίνω εκτός;;;; Άμα σου τα στείλω νοερά, πιάνονται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλημερα κοριτσια..ολες θα μπειτε στην κληρωση ομως πεντε τυχερες θα μου στειλεται τις φωτο σας..για να τις κανω οπως τις παραπανω εικονες...ειμαι πολυ χαρουμενη που θα σας φτιαξω Ομορφες..οχι οτι δεν εισται..σημερα θα κανουμαι την πρωτη κληρωση..γιατι θα γινει γρηγορα για να την εχεται και τις γιορτες στο σπιτι σας..το βραδυ θα εχουμε τις τυχερες..φιλια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημέρα!!!! Κι εγώ δεν πολυκατάλαβα αρχικά τι θα κάνεις... αλλά ότι κι αν είναι θα είναι ωραίο!!! Καλή επιτυχία!!! Φιλιά Χρύσα!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μου αρέσει η ιδέα σου και φυσικά θέλω να πάρω μέρος!!!!Χαίρομαι που σε γνωρίζω!!!Πολλά φιλιά!!!Και επιδή ...δεν ξέρω πως να βάζω καρδιά..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γεια...θέλω κι εγώ να συμμετέχω.....εύχομαι γρήγορα τους 100...φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαράκι μου χίλια ευχαριστώ για τα σχόλια όσο αφορά τα βιβλία. Εκανα "πατάτα" με τα σχόλια κ έψαχνα για ώρες να τα βρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ως συνήθως φτιάχνεις υπέροχα πράγματα, λατρεύω κ τις κανέλες στο LO. Φιλιά πολλά, Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΟΥ...
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αχ καλό μου Μαράκι ούτε κι εγώ πολυκατάλαβα... Πιστεύω όμως ότι θα είναι πολύ ωραίο! Εδώ είμαι κι εγώ λοιπόν!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αχ!Μαράκι μου οι ελίτσες δεν τελείωσαν πιστεύω τέλος βδομάδας να τελειώσω!!!!έχεις φτιάξει υπέροχα lo!!και για μια φορά ακόμα με συγκίνησες!!!!τι άλλο να πω;αν θέλεις κάτι άλλο πες μου!!!!φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μέρες προσπαθώ να σου αφήσω σχόλιο και τίποτα και δεν το έχω ξαναπαθει ποτέ!!! Σε ευχαριστω πολυ με συγκίνησες πολύ ου με διάλεξες..!!!!!!!!!!!! καρδουλες δεν ξερω να βαζω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Maria !!!!!!!!!!!! Sorry I did not reply sooner as I am in London . Don't know how to leave hearts so am leaving !!!!!!!!!!! What amazing art work each piece is so unique and personal . What gorgeous children you have and you have created such fabulous pieces to show case them. It has been a pleasure to meet you and get to know you and this makes me so happy.

    Take care

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή