1/02/2012

...ενα μεγαλο ευχαριστω....τα δωρα του 2012...




Ενα μεγαλο Ευχαριστω μεσα απο την  καρδια μου....καναμε αυτη την προσκληση για την ανταλαγη με τα δωρα με στοχο να περασουμε ομορφα μαγευτικα  και να  γυρισουμε χρονια πισω...σαν μικρα παιδια...τοτε που χαιρομασταν με μια σοκολατα.με μια κουκλα..τι ωραια που ηταν και ειναι..το καναμε ολο αυτο να βγει τοσο ομορφο και τοσο ζεστο που πιστευω το χαρηκαμε ολες μας..η καθε μια μας εδωσε διαφορετικα στοιχεια ...εδωσε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ.. λαμψη,χρωμα,ενεργεια,αγαπη ολα αυτα  και αλλα τοσα..ο Αγιος Βασιλης τα μαζεψε τα εβαλε στο τσουβαλι του και απο ψηλα τα σκορπισε ..σαν μικρες νιφαδες απο χιονι ..ετσι αισθανθηκα αυτο το συναισθημα της Χαρας και της δημιουργιας που παιξαμε και γελασαμε απο τα Χριστουγεννα μεχρι την πρωτοχρονια...ναστε καλα Φιλες μου..το 2012 καλως μας ηρθε..ευλογια σε καθε σπιτικο με υγει και χαρα...θελω  να κλεισω και ν'αρχισω την χρονια με δωρα...ομορφα και συμβολικα...τα δωρα που πηρα απο το ..κοριτσι..την Κικη...μια υπεροχη καρτουλα...και ενα λατρεμενο στολιδι με  την τεχνικη του ντεκουπαζ..που πιστευω την πετυχε  τελοια...να σε καλα Κοριτσι...ειθε παντα να φωτιζεις το δρομο της  Καρδιας του με το τοσο δυνατο σου Φως...Σας φιλω ολους γλυκα...δωσαμε μια ξεχωριστη παρασταση..η αυλαια επεσε...περασα απο τα σπιτακια σας και ακουσα γελια,χαρες...τα δωρα σας σας περιμενουν..ο μπροσταρης της παραστασης εβγαλε τα δωρα μας στη φορα..δεστε τους αριθμους που εβαλε η Ρενα απο κατω απο τα εργα σας και ειναι και το ταιρι σας που κερδισε και κερδισατε..δηλαδη εγω εχω τον αριθμο  3 και το ταιρι μου ειναι το 93...ετσι θα το δειτε και εσεις ...Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ..ΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ..ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ..ΚΙΚΗ ΑΠΟΣΕΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ.. .ΤΕΛΟΣ......    

15 σχόλια:

  1. Είναι τόσο όμορφο να αρχίζει έτσι η χρονιά, με δώρα, με αγάπη, με θετική ενέργεια!!
    Εμείς σας ευχαριστούμε για τη σκέψη και την οργάνωση όλου αυτού του παιχνιδιού!!
    Φιλιά πολλά, μακάρι έτσι να πάει όλη η χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!
    Ήταν τόσο ωραίο όλο αυτό, πολύ το χαρήκαμε...
    ελπίζουμε να έχετε κι' άλλες τέτοιες εμπνεύσεις!
    Πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως όμορφα άρχισε αυτή η χρονιά έτσι να τελειώσει το ίδιο όμορφα!!!!
    μπράβο σας!!!!προχωράμε για νέες εμπνεύσεις!!!!!φιλάκια Μαριώ μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία παράσταση, σαν παραμύθι!Μου ξαναθύμησε την παιδική μου ηλικία,όταν όλα ήταν αθώα και μη αναμενόμενα και ικανοποιόσουν με το πιο απλό, το πιο ευτελές δώρο.
    Δεν υπήρχαν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, η τηλεόραση να σε βομβαρδίζει με διαφημίσεις πανάκριβων παιχνιδιών και ήταν θαυμάσιο το ΔΩΡΟ σου όποιο κι αν ήταν, γιατί ξεχείλιζε η έννοια, η αγάπη, το δόσιμο!
    Εύχομαι έτσι να συνεχιστεί κι ο Χρόνος.
    Φιλάκια Μαράκι και χαίρομαι που γίναμε ζευγάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...!!!!!ΠΗΓΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ...ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!!!.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαράκι μου καλό, σου εύχομαι καλή καλή καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Que projeto mais lindo!!
    Eu gosto do seu estilo.
    Um ótimo 2012 para você!
    Beijos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαράκι μου Καλή Χρονιά σου εύχομαι! Υγεία, αγάπη, χαμόγελα, ευτυχία, δημιουργία, όνειρα, ελπίδα και κάθε καλό να γεμίσει το σπιτικό σου το 2012!
    Δεν πρόλαβα να πάρω μέρος στην ανταλλαγή και το ήθελα τόσο... το είδα αργά και... κάτι σκέφτομαι για να επανορθώσω!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά σου εύχομαι...Δημιουργική γεμάτη όμορφες στιγμές!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα και καλή χρονιά Μαρία με υγεία, αγάπη, χαρά κι όλα τα καλά του Θεού σε σένα και την οικογένεια σου! Πόσο πολύ ήθελα κι εγώ να πάρω μέρος … εύχομαι την επόμενη φορά να το κάνω. Μπράβο σας που το οργανώσατε και είχε τόσο πολύ κέφι κι αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια παράσταση αντάξια της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας , που μας έκανε όλους να φοράμε τα καλά μας και να αλωνίζουμε internetica για να απολάυσουμε τις υπέροχες δημιουργίες σας σας ευχαριστώ απο καρδιάς για όλα όσα μας χαρίσατε !!!!! και του χρόνου αγάπες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή Χρονιά Μαρία μου!Με υγεία,πολλή αγαπη και πολλά πολλά χαμογελα!Να εισαι παντα καλά!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. hi Maria, sorry was unable to take part in this great idea but owning a shop at Christmas is no fun 12 hour days for three weeks without a break. I do apologise for not passing by lately but it has been a difficult time. Wishing you a wonderful, happy and healthy new year.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια για την γλυκιά σας πρωτοβουλία!!!
    Μαράκι μου, Χρόνια πολλά στον Βασίλη σου!!!Καλή του επιτυχία στις Πανελλήνιες!!!Να είναι αυτός ο τυχερός του χρόνος!!! Να τον χαίρεσαι καλή μου!!
    Καλή χρονιά και ευτυχισμένη και σε σένα, ψυχή μου!!! ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί τον νέο χρόνο! φιλάκια πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή